نماد آخرین خبر

کووید- ۱۹، ترس و افسردگی را افزایش داده است

منبع
ايسنا
بروزرسانی
کووید- ۱۹، ترس و افسردگی را افزایش داده است

ايسنا/ پژوهشگران آمريکايي در يک بررسي سه مرحله‌اي دريافتند که شيوع کوويد- ۱۹، به افزايش ترس، افسردگي و تمايل به خودکشي منجر شده است.

بررسي پژوهشگران "دانشگاه آرکانزاس"( U of A ) از ابتداي شيوع کوويد- ۱۹ تاکنون نشان مي‌دهد که سطح فکر کردن به خودکشي و ضربه رواني ناشي از اين شرايط افزايش يافته است.

بررسي‌هاي اين پژوهشگران نشان مي‌دهد که شيوع کوويد- ۱۹، به افزايش سطح افسردگي، اضطراب، تمايل به خودکشي و ضربه رواني در ميان بزرگسالان آمريکا منجر شده است.

پژوهشگران با يک بررسي اينترنتي، ۱۰ هزار و ۳۶۸ بزرگسال را ارزيابي کردند تا بتوانند اثرات رواني و اجتماعي همه‌گيري کوويد- ۱۹ را بهتر درک کنند. "کوين فيتزپاتريک"(Kevin Fitzpatrick)، استاد جامعه‌شناسي دانشگاه آرکانزاس و از نويسندگان اين پژوهش باور دارد که عامل اصلي ايجاد چنين شرايطي، ترس است.

فيتزپاتريک گفت: ترس يک عامل ثابت براي پيش‌بيني است. ما دريافتيم که ترس به همراه بسياري از آسيب‌پذيري‌هاي اجتماعي مي‌تواند به صورت قابل توجهي، پيامدهاي سلامت روحي را پيش‌بيني‌ کند. بررسي‌ها نشان مي‌دهند که ترس افراد، در محيط‌هايي که ميزان ابتلا به کوويد-۱۹ يا مرگ و مير ناشي از آن در آنها بيشتر است، آمار بالاتري دارد.

فيتزپاتريک و گروهش در بررسي اينترنتي دريافتند نمره پاسخ‌دهندگان در مقايسه با نتايج بررسي‌هاي باليني، به صورت ميانگين بيشتر است. نمره تقريبا يک سوم پاسخ‌دهندگان نيز بالاي اين سطح بود. پژوهشگران دريافتند که نشانه‌هاي افسردگي در ميان گروه‌هاي آسيب‌پذير جامعه از جمله زنان، افراد بيکار و کساني که با ناامني غذايي روبرو هستند، بيشتر است.

دومين مرحله بررسي نشان داد که ۱۵ درصد از پاسخ‌دهندگان، در معرض خطر خودکشي قرار دارند. خطر تمايل به خودکشي، در ميان سياه‌پوستان، افراد مجرد و پاسخ‌دهندگان جوان‌تر، بيشتر بود.

پژوهشگران در سومين مرحله بررسي، پيامدهاي شيوع کوويد- ۱۹ را در ايجاد ترس و سلامت روحي ارزيابي کردند. هنگامي که از پاسخ‌دهندگان خواسته شد تا ميزان ترس خود از کوويد- ۱۹ را از يک تا ۱۰ طبقه‌بندي کنند، ميانگين پاسخ آنها عدد هفت بود. ترس از بيماري و پيامدهاي آن، در سراسر کشور يکسان نبود؛ بلکه در نواحي که تراکم بالاتري از بيماري داشتند و افراد آسيب‌پذير جامعه در آنها زندگي مي‌کردند، بيشتر ديده شد.

فيتزپاتريک گفت: اکنون زمان آن فرا رسيده است تا از همه‌گيري کوويد- ۱۹ درس بگيريم. کوويد- ۱۹ يا بيماري‌هاي شبيه به آن به سراغ ما مي‌آيند و ما بايد خود را براي درک بهتر آن آماده کنيم. ما بايد مطمئن باشيم که علم در اين زمينه پيشرو است و از گروه‌هاي آسيب‌پذير جامعه مراقبت کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر