نماد آخرین خبر

نتیجه آخرین تحقیقات ایرانی‌ها روی ۷ داروی کرونایی

منبع
سيناپرس
بروزرسانی
نتیجه آخرین تحقیقات ایرانی‌ها روی ۷ داروی کرونایی

سيناپرس/ رئيس کميته علمي مقابله با کرونا با تشريح نتيجه آخرين تحقيقات روي ۷ داروي درمان کرونا گفت: به زودي ۳گزارش دارويي به کميته علمي ارائه مي شود.
دکتر مصطفي قانعي با تاکيد بر اينکه در حال حاضر يک دارو در پروتکل درماني کرونا در سطح بين‌الملل وجود دارد، به مهر گفت: بر اساس آخرين جمع بندي ۲۳ مطالعه روي چندين هزار بيمار در سطح بين‌المللي، تنهاي اتفاق دارويي که مرگ و مير و مدت بستري را کاهش مي‌دهد «کورتون» است؛ تمام تحقيقاتي که روي زير ۱۰۰ نفر بودند کنار گذاشته شدند.
وي افزود: قبل از اعلام نتيجه اين دارو، ما در ايران تاثير اين دارو در کاهش مرگ و مير و مدت بستري بيماران کرونايي را اعلام کرده بوديم که بعد از مدتي سازمان بهداشت جهاني نيز آن را تاييد کرد و اکنون هم در ايران مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

کاهش مدت بستري ۳ و نيم روزه با داروي رمديسيور
رئيس کميته علمي مقابله با کرونا تاکيد کرد: هيچ دارويي مرگ بيماران را کاهش نداده است. آخرين نتايج در خصوص داروي «رمديسيور» نشان داد ۳ و نيم روز مدت بستري را کاهش مي‌دهد ولي تاثيري در مرگ و مير ندارد.

قانعي افزود: البته از طرفي نتايج بين‌المللي داروي رمديسيور مشخص شده ولي در کشور هنوز نتايج آن مشخص نشده است. اين دارو در فاز اوليه طول بستري را کم مي‌کند ولي باعث کاهش مرگ و مير بيماران کرونايي در فاز نهايي بخش آي سي يو نمي‌شود.
وي با بيان اينکه همه داروها به غير از کورتون تا کنون نشان داده‌اند که مرگ و مير را کاهش نمي‌دهد گفت: بقيه داروها در کاهش بستري تاثير دارند، نتايج در خصوص «هيدروکسي کلروکين» نشان داد که شکايت بيمار را کمتر مي‌کند.
رئيس کميته علمي مقابله با کرونا افزود: اکنون جايگاه داروها در پروتکل درماني مشخص است و در مرحله‌اي هستيم که مي‌دانيم کدام دارو در درمان، کاهش بستري و کاهش مرگ و مير کرونا موثر است.
وي گفت: «هيدروکسي کلروکين» هنوز در پروتکل درماني کشور ما وجود دارد.
قانعي با بيان اينکه در ايران داروهاي زيادي مورد بررسي قرار گرفتند، بيان کرد: بررسي‌هاي داروي «فاواپيراوير» به پايان رسيده و گزارش پاياني آن ارائه شده که نشان داد هيچ اثري در بهبودي و مرگ و مير افراد کرونايي ندارد.

درمان سرپايي بيماران با برم هگزين
قانعي خاطر نشان کرد: داروهاي ديگري همچون «برم هگزين» نيز مورد بررسي قرار گرفت که نشان داد استفاده از آن براي بيماران کرونايي تاحدي موثر است؛ از اين رو اين دارو در پروتکل سرپايي گذاشته شد. در واقع کساني که در مرحله اول بيماري کرونا هستند از اين دارو مي‌توانند استفاده کنند چون تاثير آن روي ويروس است.

رئيس کميته علمي مقابله با کرونا با اشاره به نتايج تحقيقات دارويي که به کميته ارسال شده گفت: برخي تحقيقات که روي «هموپرفيوژن» انجام شده قرار است گزارش نتايج آن به کميته ارائه شده اما هنوز «هموپرفيوژن» در پروتکل وارد نشده است.

وي تاکيد کرد: به زودي سه گزارش دارويي به کميته علمي ارائه مي‌شود.
وي در خصوص «اربيدول» گفت: نتايج تحقيقات اوليه نشان داد که اين دارو تاثيري در درمان کرونا نداشته است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar