نماد آخرین خبر

به جای ماندن در زمین، میان ستارگان کاوش کنید

منبع
ايسنا
بروزرسانی
به جای ماندن در زمین، میان ستارگان کاوش کنید

ايسنا/ تيم استارتاپي بيژن نوروز پس از تهيه آلبوم‌هاي موسيقي نجومي براي درک بهتر از فضا، در نيمه مهرماه نسبت به برگزاري وبيناري براي بررسي ايده‌هاي طراحي و ساخت زيستگاه‌هاي فضايي اقدام مي‌کند.
 بيژن نوروز، بنيان‌گذار کمپاني جهاني موسيقي بيژن نوروز و موسسه فنّاوري‌هاي موسيقي آينده و نوظهور (FEMT) و زيستگاه فضايي و شهر فضايي بيژن نوروز است. همه‌ اين‌ها بخشي از بينش بلند مدت است که وي براي تداوم رشد بشريت در نظر دارد و به‌جاي ماندن روي زمين و جيره‌بندي تدريجي منابع و انرژي موجود در آن، کاوش ستارگان براي انسان متصور مي‌شود. در اين راستا وي به منظور آشنايي مخاطبان اقدام به برگزاري وبينار "زيستگاه فضايي" (Space Habitat) کرده است.

بيژن نوروز و محقق حوزه موسيقي نجومي زيستگاه فضايي را گونه‌اي از ايستگاه فضايي دانست که به عنوان يک جايگاه دائمي و نه به ‌عنوان يک گزينه ساده ايستگاه يا ديگر مراکز تخصصي در نظر گرفته شده ‌است، ولي تاکنون هيچ زيستگاه فضايي تاکنون ساخته نشده است.

نوروز با بيان اينکه يک زيستگاه فضايي کاملاً مستقل براي خدمه انسان، به سه طبقه کنترل اصلي "خودمختاري"، "رباتيک" و "انسان" نياز دارد، يادآور شد: تعاملات و وابستگي متقابل بين اين سه حوزه زمينه تحقيقاتي را براي موسسه تحقيقات فناوري فضايي ما تشکيل مي‌دهد و هدف تيم بيژن نوروز نيز توسعه فناوري معتبر براي کمک به زيستگاه فضايي براي اطمينان از سکونتگاه ايمن انسان در حين انجام ماموريت‌هاي اعماق فضا و حفظ زيستگاه براي پشتيباني از خدمه آينده حتي در صورت خالي بودن از سکنه است.

وي با اشاره به کاربردهايي زيستگاه فضايي خاطر نشان کرد: "بقاي تمدن بشري و زيست کره، در صورت بروز يک فاجعه بر روي زمين (طبيعي يا ساخته دست بشر)"، " منابع عظيم در فضا براي گسترش جامعه بشري"، "گسترش جوامع بدون هيچ گونه اکوسيستم و کاهش فشار جمعيت و بردن صنعت از زمين، که به زمين کمک کند" از جمله کاربردها و انگيزه براي ساخت زيستگاه فضايي يه شمار مي‎رود.

نوروز با اشاره به برگزاري وبينار زيستگاه فضايي در روز ۱۵ مهر ماه جاري، تاکيد کرد: در اين رويداد مجازي مخاطبان با اجراي ايمن مأموريت‌هاي اکتشاف انسان که در حال حاضر توسط تيم بيژن نوروز پيشنهاد شده است، آشنا خواهند شد، ضمن آنکه در خصوص موضوعاتي چون "طراحي زيستگاه فضايي" به عنوان رويکردي مهندسي قابليت اطمينان زير سيستم‌ها و تجزيه و تحليل ريسک احتمالي آشنا خواهند شد.

به گفته اين محقق طراحي زيستگاه‌هاي فضايي مبتني بر فناوري‌هاي نو ظهور در سيستم‌هاي خودمختار، شکست طراحي تحمل، تيم انساني، اتوماسيون، جمعيت حسگر متراکم، علم داده، يادگيري ماشين، تعمير و نگهداري رباتيک و ساخت روي صفحه نياز دارد.

وي خاطر نشان کرد: بر اين اساس، چشم انداز تيم بيژن نوروز ارائه پيشنهادي براي طراحي زيستگاه فضايي، از طريق تلفيق ايده‌هاي عملي يک تيم تحقيقاتي کاملاً با تجربه است تا از اين طريق يک الگوي جديد براي زيستگاه فضايي انعطاف پذير، خودمختار و خود نگهداري شده براي کاوشگران انساني تشکيل شود.

مجري طرح اظهار کرد: دامنه تحقيقات تيم بيژن نوروز توسط نياز عملياتي اوليه به زيستگاه فضايي بيژن نوروز است که در اين زمينه تحقيقات هدايت خواهد شد.

نوروز هدف اصلي از برگزاري اين وبينار را درک عميق‌تر از علوم، فناوري، مهندسي و رياضيات (STEM) و به‌ويژه کاربرد آنها در صنايع امروز و فردا و همچنين فراهم آوردن بستري براي ادامه مشاغل در رشته‌هاي هوايي و ساير رشته‌ها دانست.

وي طراحي زيستگاه فضايي را جزو برنامه‌ها و پروژه‌هاي اين تيم تحقيقاتي در حوزه نجوم نام برد و گفت: چشم‌انداز ما به آينده‌اي بلندمدت اختصاص دارد که در فضا، کارخانه‌ها، آزمايشگاه‌ها، گلخانه‌ها و هتل‌هايي را طراحي کنيم  که زمين را تغيير و سفر ما به فضا را بهتر انجام دهد. ما اعتقاد داريم که تخصص ثابت زيستگاه فضايي ما نسل جديدي از محققان و کارآفرينان را قادر مي‌سازد تا فيبر نوري با کيفيت بالا توليد کنند، از بافت‌ها و اندام‌هاي ابتکاري چاپ کنند، محصولات جديد را پيش ببرند، به افراد بيشتري اجازه دهند تا در فضا زندگي و کار کنند و نشان دهند که بهترين تخيل ما مي‌تواند در جهان کاملاً ناشناخته فضا رشد کند.

مخاطبان براي حضور در اين وبينار نياز است تا با مراجعه به لينک http://voiceofcosmos.ir/ticket/ نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند و بعد از نهايي شدن ثبت‌نام، لينک ورود به پنل همراه با نام کاربري و رمز عبور براي علاقه مندان ارسال خواهد شد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره