نماد آخرین خبر

با "گوگ‌استیک" متون کتاب را بدون نیاز به تایپ در گوگل سرچ کنید

منبع
ايسنا
بروزرسانی
با "گوگ‌استیک" متون کتاب را بدون نیاز به تایپ در گوگل سرچ کنید

ايسنا/ کار با اين دستگاه به اين صورت است که کاربر ابتدا درب کشويي "گوگ استيک" را باز و آن را روشن مي‌کند، سپس آن را روي ميز و درست بالاي کتاب مورد نظر خود قرار مي‌دهد و دستگاه مورد نظر را از طريق بلوتوث به گوشي هوشمند يا رايانه يا تبلت خود متصل مي‌کند. "گوگ استيک" قابل اتصال به دستگاه‌هاي داراي دو سيستم عامل اندرويد و آي.او.اس است.

کار بدين صورت است که همان هنگام که کاربر در حال خواندن کتاب است و معناي کلمه‌اي را متوجه نمي‌شود تنها با گذاشتن انگشت اشاره خود مي‌تواند معناي آن کلمه را در گوشي خود ببيند! حال برايتان سوال پيش مي‌آيد چگونه چنين چيزي ممکن است؟ پاسخ ساده است چرا که دوربين "گوگ استيک" آن کلمه‌اي را که کاربر به آن اشاره کرده را مي‌بيند و از برنامه خود که مجهز به هوش مصنوعي است مي‌خواهد آن کلمه را در گوگل و ويکي پديا جستجو کند و نتايج آن را در گوشي کاربر نشان دهد.

علاوه بر آن کاربران با کشيدن انگشت در زير يک جمله کامل(يا بخشي از آن) نيز مي‌توانند معناي آن را مشاهده کنند. بعلاوه، اگر کاربر بخواهد يک پاراگراف کامل را انتخاب کند و آن را روي رايانه خود کپي کند، فقط کافيست يک انگشت اشاره را در ابتداي آن پاراگراف و انگشت اشاره ديگر را در انتها پاراگراف قرار دهد.

به گفته سازندگان، دوربين "گوگ استيک" مي‌تواند متون به اندازه دو ورق کاغذ A۴ را تصويربرداري و بررسي کند و مجهز به يک باتري ليتيوم ۳۲۰۰ ميلي آمپري است که با هر بار شارژ تا بيش از پنج ساعت کار مي‌کند.

 در حال حاضر اين دستگاه به ۱۲ زبان کار مي‌کند و سه زبان ديگر نيز به زودي به آن افزوده خواهند شد. در حقيقت، دستگاه اصلي قبلاً با نام Yiida Translation Stick عرضه شده بود، اگرچه هدف آن نسخه، ارائه ترجمه‌هاي ژاپني يا چيني ماندارين به انگليسي بود.

بودجه توليد اين دستگاه هوشمند اکنون از طريق يک پروژه کيک استارتر مستقر در استراليا تأمين مي‌شود. در حال حاضر قيمت آن ۱۲۹ دلار استراليا(حدود ۹۳ دلار آمريکا) است اما اگر به توليد انبوه برسد قيمت آن ۲۶۰ دلار آمريکا خواهد بود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره