نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
علم و تکنولوژی

ویروس کرونا چند سال دیگر ریشه‌کن می‌شود؟

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ویروس کرونا چند سال دیگر ریشه‌کن می‌شود؟

ايرنا/ براي بازگشت به زندگي عادي قبل از کروناويروس، اغلب مردم به يک واکسن چشم اميد دارند. بهتر است بدانيم که با وجود چند شرکت براي توليد واکسن و آزمايشاتي که هنوز به مرحله‌ي توليد نرسيدند، هم نمي‌توانيم پيش‌بيني کنيم چند سال آينده به حالت عادي بر مي‌گرديم.

حداقل تا ۴ سال ديگر اين بيماري ريشه کن نمي‌شود

پيش‌بيني اخير آنتوني فائوچي، پزشک زمينه‌ي ايمني شناسي، که گفت: «واکسن تا پايان سال ۲۰۲۰ در دسترس آمريکايي‌ها است» ممکن است تنها يک هيجان زودرس باشد. مدير عامل بزرگترين توليدکننده واکسن در جهان به تازگي با پيش‌بيني نگران‌کننده‌اي مي‌گويد: «واکسن کروناويروس تا سال ۲۰۲۴ هم ممکن است به همه‌ي مردم جهان نرسد».

شرکت توليدکننده‌ي واکسن کروناويروس

آدار پوناوالا، مدير عامل موسسه سرم هند، بزرگترين توليدکننده واکسن جهان، در مصاحبه اخير خود به روزنامه فينشال تايمز گفت: «چهار تا پنج سال طول خواهد کشيد تا همه‌ي مردم جهام واکسن کروناويروس را دريافت کنند». به گزارش تايمز، موسسه سرم با پنج شرکت داروسازي بين المللي براي توسعه واکسن کرونا از جمله شرکت مستقر در ايالات متحده نواواکس و شرکت بريتانيايي-سوئدي AstraZeneca شريک شده است.

آمريکا به مردم جهان فکر نمي‌کند

اين موسسه متعهد به توليد يک ميليارد واکسن کرونا شده است که نيمي از آن در حال حاضر به هند تعلق دارد. متاسفانه پوناوالا پيش‌بيني مي‌کند که اين تعداد واکسن کافي نخواهد بود. اگر واکسن کرونا در دو دوز توليد شود، مانند سرخک، جهان در واقع به ۱۵ ميليارد واکسن نياز خواهد داشت. هيچ توليدکننده واکسن ديگر هنوز متعهد به ساخت واکسن کرونا نشده است که اين قضيه از نقطه نظر جهاني خوب به نظر نمي‌رسد.کارشناسان پزشکي ديگر، تصور مي‌کنند که واکسن کرونا خيلي زودتر در دسترس قرار خواهد گرفت. با اين حال فرانسيس کالينز، مدير موسسه ملي بهداشت مريلند، در ماه ژوئيه گفت: «اين يک «هدف کششي» بود، داشتن واکسن توزيع شده تا پايان سال چيزي است که هدف آمريکا از آن است». فاچي به تازگي گفته است: «اين يک «شرط بندي امن» است که يک واکسن تا نوامبر يا دسامبر تأييد خواهد شد». اما اين البته براي بقيه دنيا معني چنداني ندارد.

چند دوز از واکسن در دست توليد است؟

به گزارش تايمز، موسسه سرم بزرگترين توليدکننده واکسن در سطح جهاني بر اساس حجم است. اين شرکت هر ساله ۱.۵ ميليارد دوز واکسن در بيش از ۱۷۰ کشور جهان براي بيماري‌هاي عفوني مختلف مانند فلج اطفال، سرخک، و آنفولانزا توليد مي‌کند. اين موسسه قرار است دوز واکسن کرونا را براي ۶۸ کشور تحت قراردادش با آسترازنکا و به ۹۲ کشور تحت قراردادش با نواواکس توليد کند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر