کرونا/ داروی کاهش خونریزی در بهبود کووید۱۹ موثر است

مهر/مطالعه اخير نشان مي دهد داروي کاهش خونريزي در زمان جراحي موسوم به aprotinin مي تواند مانع از ورود کروناويروس به سلول هاي ميزبان شود.
محققان دانشگاه گوته آلمان معتقدند داروي aprotinin ميتواند از بيماري کوويد ۱۹ پيشگيري کند.
اگرچه ممکن است با استفاده از يک واکسن مؤثر زندگي تا حد زيادي به حالت عادي برگردد، اما ريشه کن کردن کوويد ۱۹ بعيد به نظر ميرسد. احتمالاً انسانها مجبور هستند با اين ويروس زندگي کنند و ممکن است در نهايت فصلي شود.
مطالعه جديد محققان نشان ميدهد که داروي ضد خونريزي aprotinin (ترازيلول) ميتواند از ورود کروناويروس به سلولهاي ميزبان جلوگيري کند. به گفته محققان، آپروتينين ميتواند از پيشرفت کوويد ۱۹ به يک بيماري شديد و سيستميک جلوگيري نمايد.
آپروتينين يک مهارکننده فيبرينوليز است، فرآيندي که منجر به تجزيه لختههاي خون ميشود. پزشکان گاهي اوقات در حين جراحي از اين دارو استفاده ميکنند تا خطر خونريزي و در نتيجه نياز به تزريق خون کاهش يابد.
آپروتينين همچنين يک مهارکننده پروتئاز است که در مورد بيماري کوويد ۱۹ نقش پيشگيرانه دارد.
اين بدان دليل است که تجزيه پروتئين کروناويروس که پروتئاز انجام ميدهد، يک مرحله اساسي در چرخه زندگي ويروسي است و به ويروس اجازه دسترسي به سلولهاي بدن را ميدهد. اين تجزيه بايد صورت بگيرد تا ويروس بتواند به گيرندههاي خود در سطح سلولهاي بدن ما متصل شود.
محققان آپروتينين را هم قبل و هم بعد از آلوده شدن سلولها به ويروس، به آنها اضافه کردند. نتايج نشان داد که آپروتينين در هر دو حالت، به طور مؤثري از ورود ويروس به سلولها و در نتيجه از تکثير آنها جلوگيري کرد.
نتايج نشان ميدهد که آپروتينين در ممانعت از تکثير ويروس بسيار مؤثر است و پزشکان ميتوانند از آن براي بيماران کرونايي استفاده نمايند.
محققان درصدد انجام تحقيقات بيشتر در اين زمينه هستند.