مصرف این میوه مغز شما را تقویت میکند
فارس/محققان در تازهترين بررسي خود دريافتند، مواد شيميايي موجود در سيب ميتواند عملکرد مغز را تقويت کرده و خطر ابتلا به بيماري آلزايمر را کاهش دهد.
به نقل از ديليميل، محققان «مرکز آلمان براي بيماريهاي تحليل برنده عصبي» (DZNE) در مطالعه اخيرشان اظهار کردهاند، مصرف يک سيب در روز ميتوانند افراد را از مراجعه به پزشکان بينياز کند چرا که مواد شيميايي موجود در اين ميوه ميتواند عملکرد مغز را تقويت کرده و خطر ابتلا به بيماري آلزايمر را کاهش دهد.
پژوهشگران در تحقيقات خود دريافتند، مواد شيميايي موجود در اين ميوه ميتواند عملکرد مغز را تقويت کرده و خطر ابتلا به بيماري آلزايمر را کاهش دهد.
غلظت زياد ترکيبات موجود در سيب و گياهان ديگر که به عنوان «مواد شيميايي گياهي» شناخته ميشوند، در فرآيندي به نام «عصبزايي يا نوروژنز» باعث ايجاد سلولهاي عصبي ميشوند. نورونها سلولهاي بسيار تحريک پذيري هستند و اطلاعات را از طريق سيگنالهاي الکتريکي به ديگر قسمتهاي بدن منتقل کرده و توانايي يادگيري و حافظه ما را نيز تقويت ميکنند. در آزمايشات آزمايشگاهي، دو ترکيب کوئرستين موجود در پوست سيب و دي هيدروکسي بيزوئيک اسيد(DHBA) در مغز سيب سبب ايجاد سلولهاي عصبي در مغز موشها شد.
دانشمندان ميگويند، ترکيبات طبيعي موجود در سيب ميتواند خطر ابتلا به آلزايمر و ساير اشکال زوال عقل را کاهش دهد علاوه بر اين تحقيقات نشان داد آبسيب به اندازه مصرف خود اين ميوه در تقويت مغز موثر نيست.
نتايج اين بررسي در مجله «Stem Cell Report» منتشر شده است.