نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
علم و تکنولوژی

محل زندگی موجودات فضایی را می دانید؟

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
محل زندگی موجودات فضایی را می دانید؟

صدا و سيما/ آيا موجودات فضايي وجود دارند؟ اگر پاسخ به سوال مثبت باشد، آن‌ها در کجا سکونت دارند؟ براي پاسخ به اين پرسش، شما را با هفت منطقه احتمالي محل زندگي موجودات فضايي آشنا خواهيم کرد. با ما همراه باشيد.

۷. سحابي اوريون

از درخشان‌ترين سحابي‌ها در فضا مي‌توان به سحابي اوريون اشاره کرد که حتي مي‌توان آن را در بعضي اوقات در آسمان شب، با چشم غير مسلح نير رصد کرد. اين سحابي حدود ۱۵۰۰ سال نوري با زمين فاصله دارد. در اين سحابي موادي، چون متانول، مولکول‌هاي آب، مونوکسيد کربن و هيدروژن توسط تلسکوپ فضايي کشف شده است که همه اين موارد آن را تبديل به يکي از هفت منطقه احتمالي محل زندگي موجودات فضايي تبديل کرده است.
برخي از دانشمندان بر اين باور هستند که کشف چنين موادي مي‌تواند محل زندگي مناسبي براي موجودات فضايي در سحابي اوريون باشد.


۶. سياره‌هاي Exoplanets


در فضاي بي کران و خارج از منظومه شمسي، سياره‌هاي مختلفي وجود دارند که همانند زمين هستند که مي‌تواند در ليست محل‌هاي احتمالي زندگي موجودات فضايي قرار بگيرند. چنين سياره‌هايي در کنار خود از خورشيد بهره مي‌برند که همين عامل مي‌تواند شرايط زندگي موجودات فضايي را فراهم سازد.
تعداد زيادي از اين سياره‌ها هر ساله توسط دانشمندان کشف مي‌شود که بررسي‌ها نشان مي‌دهد که در آن‌ها بيابان‌هايي وجود دارد. بر اساس برآورد‌هاي ناسا، حدود ۴۰ ميليون سياره با محيط مشابه زمين و قابل سکونت در فضا وجود دارد که مي‌تواند محل زندگي موجودات بيگانه باشد.

۵. قمر Enceladus

اين قمر به عنوان ششمين قمر بزرگ سياره زحل محسوب مي‌شود که در آن شرايط حيات وجود دارد و به همين دليل دانشمندان آن را محلي براي زندگي موجودات بيگانه مي‌دانند. دانشمندان در سطح آن کربن، هيدروژن، اکسيژن، آب و متان و ترکيبات عالي شناسايي کردند که همه اين موارد شرايط زندگي در سطح اين قمر کافي است.

۴. قمر Titan


قمر تايتان به عنوان بزرگ‌ترين قمر سياره زحل شناخته مي‌شود که بررسي‌ها نشان مي‌دهد که احتمال زندگي بيگانگان در آن به دليل وجود شرايط آب و هوايي سرد، بسيار اندک است. اما گروهي از دانشمندان وجود آب و متان در اين سياره را دليل خوبي وجود حيات مي‌دانند. گفتي است که دماي اين قمر -۱۸۷ درجه است، اما با اين وجود در آن ترکيبات عالي شناسايي شده که براي وجود حيات مناسب است.

۳. قمر کاليستو

قمر کاليستو به عنوان دومين قمر بزرگ سياره مشتري منصوب مي‌شود که در گذشته دانشمندان آن را قمر مرده مشتري مي‌دانستند. کاليستو از آب و ميدان مغناطيسي برخوردار است و همچنين در سطح آن اسيد‌هاي آمينو و کربن وجود دارد و قطعات سنگي اين قمر از مواد معدني و ترکيبات عالي بهره مي‌برد.
البته سطح سياره از تابش کمي برخوردار است، اما شواهد نشان مي‌دهد که اين سياره براي سکونت موجودات فضايي مناسب است.

۲. قمر اروپا


قمر اروپا هم جزو قمر‌هاي سياره مشتري به شمار مي‌رود که از منظم‌ترين سيستم خورشيدي بهره مي‌برد. با توجه به برخورداري اين قمر از آب و اکسيژن، مي‌توان گفت محل احتمال زندگي موجودات فضايي محسوب مي‌شود. اين قمر سطح يخ زده از آب دارد و دانشمندان اقيانوس‌هاي زيرزميني را در اين قمر شناسايي کردند.
برخي نيز احتمال مي‌دهند در زير دريا زندگي موجودات بيگانه وجود دارد. محققان سعي دارند تا سال ۲۰۲۲ براي اين قمر يک کاوشگر ارسال کنند تا به صورت کامل قمر اروپا را مورد بررسي قرار دهد.

۱. مريخ

 سياره مريخ مدتي است که به صورت ويژه از سوي محققان مورد بررسي قرار مي‌گيرد تا در آن شواهدي براي وجود موجودات فضايي کسب کنند. بررسي‌ها نشان مي‌دهد که در سياره مريخ درصد زندگي بالاست و حتي آن را يک سياره با آثار باستاني مي‌دانند. محققان در سال‌هاي آينده نيز مريخ را مورد بررسي قرار خواهند داد.
تاکنون کشف رودخانه‌هايي خشک، يخ، مواد معدني، آب و مقداري متان نشانه‌هايي از زندگي در سطح مريخ را نشان مي‌دهد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره