نماد آخرین خبر

تجهیز سطل‌های زباله به هوش مصنوعی برای نظارت بر آلودگی دریاها

منبع
ايسنا
بروزرسانی
تجهیز سطل‌های زباله به هوش مصنوعی برای نظارت بر آلودگی دریاها

ايسنا/ يک استارتاپ موسوم به "سيبين"(Seabin) از سطل‌هاي زباله مجهز به هوش مصنوعي براي نظارت بر آلودگي درياها استفاده مي‌کند تا آنها را به جمع آورنده پيشرفته داده‌ها تبديل کند.
 در سال ۲۰۱۳ "پيتر سلينسکي" و "اندرو تورتون" شرکت خود را به نام "سيبين"(Seabin) ساده تاسيس کردند. آنها بر ساخت آينده‌اي متمرکز شده‌اند که محصول آنها نه فقط براي تميز کردن زباله‌هاي سطح دريا، بلکه براي نظارت بر دريا استفاده شود و سنگ بناي اين پيشرفت، هوش مصنوعي(AI) است.

اين سطل زباله که هم‌نام شرکت است، کمي شبيه به يک کف‌گير استخر براي اقيانوس عمل مي‌کند و در حالي که روي سطح دريا نشسته، آلودگي سطحي را فيلتر مي‌کند و آب را از کف خود خارج مي‌کند.

اکنون با پخش بيش از هزار سطل زباله دريايي در ۵۳ کشور دنيا، تقريباً ۳۵ ميليون قطعه پلاستيکي جمع آوري شده و حالا تيم پشتيبان اين فناوري به دنبال روش‌هاي جديدي براي استفاده از اين ماشين است.

سازندگان اين سطل رباتيک مي‌گويند: ما روزانه بيش از ۵۰۰ ميليون ليتر آب فيلتر مي‌کنيم و حدود ۴.۲ تن پلاستيک، ميکروپلاستيک، الياف پلاستيکي، نفت و روغن و غيره جذب مي‌کنيم.

"سلينسکي" گفت: ما به طور فيزيکي بيش از ۷۱ هزار ورودي داده از سراسر جهان داريم که تاکنون موجب شده تا از ورود ۳۵ ميليون پلاستيک در سه سال گذشته به اقيانوس‌ها جلوگيري شود.

"سلينسکي" و "تورتون" همچنين بنياد "سيبين" را دو سال پيش با هدف کمک به تمرکز علمي و داده‌هاي پروژه خود و همچنين آموزش عمومي مردم تأسيس کردند.

وي مي‌گويد: فناوري به تنهايي ما را نجات نخواهد داد، ما فقط مي‌توانيم خودمان را نجات دهيم، اما چالش در واقع آلودگي پلاستيکي نيست، بلکه رفتار انسان‌ها است.

"سيبين" اميدوار است امسال با استفاده از داده‌هاي خود به مقابله با مشکل آلودگي پلاستيک بپردازد و اين شرکت را به سردمدار مبارزه با توليد زباله‌هاي پلاستيکي و راه يافتن آنها با اقيانوس‌ها تبديل کند.

اين شرکت اکنون داراي يک برنامه تلفن همراه، گزارش خودکار و يک نقشه تعاملي وب است. "سلينسکي" مي‌گويد: بهترين چيز، اين واقعيت است که "سيبين" اکنون مي‌تواند داده‌ها را از طريق قابليت‌هاي اينترنت اشيا(IoT) در لحظه جمع آوري کند.

اين شرکت مي‌خواهد دامنه فعاليت خود را به ۱۹۴ کشور در سراسر جهان که تعداد دقيق کشورهاي روي زمين است که محصور در خشکي نيستند و داراي يک خط ساحلي هستند، گسترش دهد.

"سلينسکي" مي‌گويد: همه اين کشورها از نظر آلودگي پلاستيکي مشکلات مشابهي دارند و ما مي‌توانيم به همه آنها کمک کنيم.

طبق اعلام اين شرکت، گام بعدي استفاده از هوش مصنوعي به روشي است که بتواند به نظارت و جمع آوري داده‌ها به طور موثرتر کمک کند. هدف نهايي نيز کمک به دولت‌ها در پيگيري سياست‌هايي است که به رفع مشکل زباله‌هاي پلاستيکي قبل از رسيدن آنها به اقيانوس کمک کند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar