گروه خونی افراد تاثیری بر ابتلا به کرونا ندارد

ايرنا/ به گزارش روزنامه ديلي ميل، مطالعاتي که پيش از اين انجام شده بودند، حاکي از آن هستند که افراد داراي گروه خوني A ، گيرنده هاي بيشتري دارند که ويروس مي تواند به آنها متصل شود و بنابراين باعث مي شود که اين افراد بيشتر مستعد ابتلا به کرونا باشند.
اکنون محققان آمريکايي از انستيتوي قلب مرکز پزشکي Intermountain، براي تعيين صحت اين موضوع بيش از ۱۰۰ هزار فرد را که در فاصله زماني ميان ماه هاي مارس و نوامبر ۲۰۲۰ به کوويد-۱۹ مبتلا شده بودند مورد تجزيه و تحليل قرار دادند.
آنها جامع ترين و کنترل شده ترين آناليز را در اين زمينه انجام داده اند. نتيجه اين آناليز نشان داد که گروه خوني فرد بر خطر ابتلا به موارد شديد کرونا و يا بستري شدن آنها در بيمارستان بر اثر آلودگي به کوويد-۱۹ تاثيري ندارد.
ارجاع متقابل وضعيت هاي کوويد با گروه خوني نشان داد که هيچ ارتباطي ميان اين دو وجود ندارد و اين موضوع يافته هاي مطالعات قبلي را رد مي کند.
اين محققان افزودند: با توجه به بزرگي و ماهيت آينده نگرانه اين مطالعه و نتايج کاملاً منتفي آن مبني بر مستعد بودن افراد داراي گروه خوني خاص براي ابتلا به کرونا، معتقديم که ارتباط SARS-CoV-۲ و Covid-۱۹ با گروه هاي خوني مختلف بعيد است.
با اين حال محققان نمي توانند توضيح دهند که چرا مطالعات قبلي به نتايج مختلفي رسيده اند ، اما عوامل مختلفي را ذکر کرده اند که ممکن است منجر به بروز نتايج قبلي شود.
آنها مي گويند احتمال دادن صرف، تفاوت هاي ژنتيکي، جغرافيايي و واريان ها مختلف ممکن است منجر به ارائه داده هاي انحرافي شود که نشان دهد برخي از گروه هاي خوني در معرض خطر بيشتري براي ابتلا به کرونا قرار دارند.
اين مطالعه نشان داد: ارتباطي ميان گروه هاي خوني مختلف و مستعد شدن افراد به آلودگي به کرونا وجود ندارد، اما عوامل ديگر مي توانند خطر ابتلا به کوويد-19 را افزايش دهند. که از آن جمله عوامل مي توان به مرد بودن، مسن تر بودن اشاره کرد.
محققان همچنين در مقاله اي در زمينه نتايج مطالعه خود نوشتند، در ميان افراد مبتلا به کوويد-19، جنسيت و سن آنها با ميزان بستري شدن آنها در بيمارستان ارتباط داشت.