چگونه خواص قهوه را دو برابر کنیم؟

انتخاب/پژوهشگران آلماني معتقدند اضافه کردن ليمو به قهوه، خواص آن را دو برابر ميکند.
بر اساس يک پژوهش، اضافه کردن ليمو به قهوه سبب ميشود تا خاصيت آن دو برابر شود؛ اما بايد اين نکته ذکر شود که اين نوشيدني تنها در صورتي که به ميزان متعادل مصرف شود، ميتواند تأثيري مثبت بر سلامتي داشته باشد.
زماني که شما قهوه را با ليمو مصرف ميکنيد، بدن دو برابر آنتي اکسيدان دريافت ميکند، زيرا فلاونوئيدهاي موجود در قهوه با ويتامين C دو برابر در تأثيرگذاري بر راديکالهاي آزاد فعال دارند. ويتامين C و کافئين تأثير مثبتي بر سيستم ايمني بدن دارند.
مواد فعال موجود در قهوه و ليمو قادر به انرژي دادن به فرد، افزايش سطح عملکرد و افزايش تمرکز هستند.
بر اساس گزارش يک پايگاه آلماني، مصرف قهوه اسپرسو با ليمو ميتواند به از بين بردن سردرد کمک کند؛ همچنانکه خوردن آن ميتواند در موارد ميگرن نيز مؤثر باشد.
دستور العمل آن ساده است: تنها يک فنجان قهوه اسپرسوي شيرين نشده را به همراه عصاره يک نصف ليمو مصرف کنيد.
کافئين موجود در قهوه، تاثيري مثبت بر سردرد دارد؛ چرا که مانع تشکيل آنزيمي ميشود که به احساس درد کمک ميکند و خود ليمو نيز در کاهش احساس درد بدن مؤثر است.
ساير فوايد نوشيدن قهوه با ليمو
۱- رها شدن از چربيها
بسياري از افراد اين نوشيدني را به منظور کمک به رهايي از چربيهاي زائد بدن مينوشند اما در واقع پژوهشهاي علمي که اين مسأله را ثابت کند، وجود ندارد.
در مقابل، يک مطالعه علمي منتشر شده در مجله Scientific Reports نشان داد که کافئين عملکرد نوعي از بافت را در بدن تحريک ميکند و بنابراين متابوليسم بافت چربي را تحريک کرده، که ممکن است باعث کاهش وزن شود.
۲- براي مراقبت از پوست مفيد است
از جمله فوايد قهوه با ليمو اين است که هر دو ماده، حاوي سطح خوبي از آنتي اکسيدانها هستند که براي سلامت پوست مفيد است.
علاوه بر اين، ليمو سرشار از ويتامين C است که باعث افزايش توليد کلاژن در پوست ميشود، که به افزايش نرمي پوست کمک ميکند و احتمال بروز چين و چروک و علائم پيري را کاهش ميدهد.