نماد آخرین خبر

۷ محصول داخلی که در حوزه رباتیک تولید شد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
۷ محصول داخلی که در حوزه رباتیک تولید شد

ايسنا/هفت محصول در حوزه رباتيک با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري به توليد رسيد تا به رونق بازار داخلي کمک کند.

پيش‌بيني مي‌شود که رباتيک يکي از ۱۰ صنعت برتر آينده باشد. کاربرد محصولات رباتيک از محدوده کارخانجات فراتر رفته و در حال تسري به کاربردهاي روزمره است. توسعه و تحقيق در مورد کاربردهاي جديد نيازمند توجه ويژه به اين رشته و تربيت مهندسان خلاق و متخصص است.

رشته مهندسي رباتيک در ايران سال ۸۱ ايجاد شد و از همان روزها روندي رو به رشد داشت و بنا به گفته کارشناسان در طول اين سال‌ها افرادي توانمند و حاذق در اين حوزه شناسايي شده و الان مشغول به کار هستند. البته با وجود رشد استارت آپ‌ها و فناوري در کشور، هنوز موضوعات رباتيک درکشور چندان مورد توجه قرار نگرفته و سرمايه‌گذاري‌ها در اين حوزه بسيار اندک است.  

اما با حمايت ستاد توسعه فناوري‌هاي اقتصاد ديجيتال و هوشمندسازي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، ۷ محصول در حوزه رباتيک توليد شده است. محصولاتي چون «سامانه جراحي رباتيک (سينا)»، «ربات اسکلت بيروني اکسوپر(درماني)»، «هود هوشمند رباتيک»، «ربات توانبخشي زانو ربات»، «ربات توانبخشي آموزش گام برداري»، «تجهيزات توانبخشي و بازتواني» و «سامانه رباتيک هوشمند سنجش و ارزيابي تعادل بدن انسان در توانبخشي».

به نقل از معاونت علمي رياست جمهوري، اين محصولات به شکل کاملا بومي و توسط متخصصان داخلي به توليد رسيده و با حمايت‌هاي معاونت علمي و فناوري روانه بازار داخلي شده است. البته برخي از اين محصولات با توجه به کيفيت و کارايي که دارند، روانه بازارهاي جهاني نيز شده‌اند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar