آنتی بادی کرونا تا ۶ ماه خطر ابتلای مجدد بیماری را کاهش می دهد

مهر/به گفته محققان، توانايي آنتي بادي ها در خنثي کردن کوويد۱۹ در طول يک دوره شش ماهه تفاوت چنداني نمي کند.
به نقل از ساينس ديلي، بر اساس مطالعه محققان دانشگاه ميشيگان، اکثر بيماران مبتلا به عفونت خفيف کوويد ۱۹ آنتي باديهايي توليد ميکنند که آنها را تا شش ماه از عفونت مجدد مصون نگه ميدارد.
محققان تقريباً ۱۳۰ بيمار کرونايي را بين سه تا شش ماه پس از عفونت اوليه مورد تجزيه و تحليل قرار دادند. سه بيمار در بيمارستان بستري شدند در حالي که بقيه به صورت سرپايي درمان شدند و عفونت خفيفي را تجربه کردند که علائم آن شامل سردرد، لرز و از دست دادن حس چشايي يا بويايي بود.
محققان مشاهده کردند توانايي آنتي باديها در خنثي کردن کوويد ۱۹ از اولين ويزيت که سه ماه پس از عفونت رخ داد، تا دومين ويزيت در شش ماه بعد، تفاوت چنداني نداشت.
نتايج نشان ميدهد که تقريباً ۹۰٪ از شرکت کنندگان پاسخ آنتي بادي سنبله و نوکلئوکپسيد را توليد کردند و همه آنها، بجز يک نفر، در طول دوره پيگيري داراي ميزان پايدار آنتي بادي بودند.
«چارلز شولر»، سرپرست تيم تحقيق، ميگويد: «قبلاً اين نگراني وجود داشت که فقط افراد مبتلا به کوويد ۱۹ شديد واکنش قوي آنتي بادي به عفونت را ايجاد ميکنند. اما ما نشان ميدهيم که افراد مبتلا به نوع خفيف کوويد ۱۹ هم پس از ابتلاء به بيماري، آنتي بادي ساخته و آنها را حفظ مينمايند.»
به گفته محققان، در حالي که برخي از مطالعات نشان دادهاند که آنتي باديها عليه کوويد ۱۹ با گذشت زمان کاهش مييابد، اما اين يافتهها شواهدي قوي براي ايمني طولاني مدت را براي کساني نشان ميدهد که مبتلا به نوع خفيف بيماري شدهاند.