طراحی سیستم خانه هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیاء با منوی فارسی
آنا/یک شرکت دانشبنیان موفق به طراحی یک پکیج(بسته) خانه هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیاء شده است که به دلیل داشتن منوی فارسی بهراحتی مورد استفاده قرار میگیرد.
شرکتهای دانشبنیان با تحول در عرصه علم و دانش در رشد و توسعه کشورمان تأثیر زیادی دارند بهطوریکه رهبر انقلاب اسلامی همواره بر اهمیت نقش آنها در رونق اقتصادی تأکید داشته و این شرکتها را مؤثرترین مؤلفههای تحقق پایدار اقتصاد میدانند.
با کمک شرکتهای دانشبنیان میتوان در بازار جهانی جایگاه مناسبی پیدا کرد. با حمایت از تولیدات بومی، استفاده از محصولات داخلی نیز افزایش یافته و به رشد و توسعه شرکتها و اقتصاد کشور کمک بزرگی خواهد شد.
در همین راستا به سراغ یکی از شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه «فاوا» رفتیم تا با کاربردهای محصول فناورانه این محققان بیشتر آشنا شویم.
مهدی بیگی، سرپرست یک شرکت دانشبنیان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در گفتوگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: پکیج(بسته) خانه هوشمند با ۱۲ کلید و دو بخش حفاظتی و کنترلی طراحی شده است. این دستگاه در بخش کنترلی تجهیزات خانه را مورد بررسی و نظارت قرار میدهد. این پکیج ۱۲ کلید دارد که هر کدام وظیفهای را انجام میدهند؛ کلیدهایی مانند کولر، هیتر، رطوبساز، پخش موسیقی، مشاهده طلوع و غروب خورشید و ... که قابل تنظیم هستند و هر کدام از وظایف را میتوان به صورت زماندارهم تنظیم کرد.
وی بیان کرد: بخش حفاظتی پکیج خانه هوشمند دزدگیر دارد که میتوان در بخش تنظیمات این قابلیت را فعال یا غیرفعال کرد. پکیج خانه هوشمند دارای السیدی ۷ اینچ همراه با تاچ و منوی فارسی است. کاربر با ورود به منوی تنظیمات میتواند تنظیمات مختلفی را لحاظ کند و ازآنجاییکه منوی آن فارسی است بهراحتی مورد استفاده قرار میگیرد.
این فعال حوزه دانشبنیان اظهار کرد: پکیج خانه هوشمند از اینترنت اشیاء بهره گرفته است. این دستگاه از طریق پیامک کوتاه قابل کنترل بوده و به اینترنت وصل میشود. همچنین میتوان از روند فعالیتها و عملکرد این پکیج گزارش گرفت.
بیگی عنوان کرد: طراحی بُرد سختافزار و برنامه نویسی پکیج خانه هوشمند در ایران انجام گرفته و با قیمت مناسب خود، کارایی بالاتری در مقایسه با محصولات موجود در بازار دارد. نمونه اولیه محصول ساخته شده و تا دو ماه آینده به بازار عرضه میشود.