نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

درخواست جمعی از داوطلبان آزمون استخدامی آموزش وپرورش برای بررسی مجدد نتایج

منبع
ايرنا
بروزرسانی
درخواست جمعی از داوطلبان آزمون استخدامی آموزش وپرورش برای بررسی مجدد نتایج

ایرنا/  تعدادی از داوطلبان آزمون استخدامی کیفیت بخشی آموزشی وزارت آموزش و پرورش امروز - سه شنبه ۸ مهر - با حضور در ساختمان وزارتخانه، خواستار پیگیری برای بررسی دوباره فرآیند اعلام نتایج این آزمون شدند.

 این داوطلبان که به دلایل مختلف در ارزیابی عملکرد مربوط به این آزمون قبول نشده اند، معتقدند بررسی ها به درستی انجام شده و خواستار بررسی مجدد فرایند برای احقاق حق داوطلبان هستند.

این افراد خواستار پیگیری اعتراض خود در رابطه با نتایج مصاحبه و گزینش این آزمون از سوی مدیران وزارت آموزش و پرورش هستند. این افراد مدعی هستند که نمرات مصاحبه‌ آزمون به صورت سلیقه‌ای و بدون رعایت استانداردهای قانونی ثبت و اعلام شده و یا اینکه در بررسی و اعلام نمرات خطای سیستمی رخ داده و تراز قبولی(حداقل کسب نمره) در جریان بررسی اعتراضات افزایش یافته است.

همچنین سال گذشته نیز پس از برگزاری آزمون استخدامی کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش(اردیبهشت 1403) که با حضور بیش از ۴۰۶ هزار داوطلب در ۳۱ استان(۱۵۴ شهر) برای استخدام معلم برگزار شد، گروهی از شرکت کنندگان آزمون پس از اعلام نتایج و پذیرفته نشدن، نسبت به نمره خود بر این مبنا که نمرات مصاحبه و گزینش آنها سلیقه‌ای و بدون رعایت استانداردهای گزینش و مصاحبه بوده است، اعتراض کردند.

وزیر آموزش و پرورش در همان زمان(سال گذشته) با اشاره به اقدامات انجام شده برای رسیدگی به اعتراضات شرکت کنندگان در آزمون استخدامی کیفیت بخشی، گفته بود که پرونده افرادی که مشکل گزینشی داشتند، دوباره بررسی می‌شود تا اطمینان یابیم حق کسی ضایع نمی‌شود.

آزمون استخدامی وزارت آموزش پرورش(کیفیت بخشی) ۹ و ۱۰ مردادماه امسال برای جذب ۲۹ هزار ۷۵۰ معلم برگزار شد، آزمون کیفیت بخشی آموزش و پرورش، ابزاری برای ارزیابی و گزینش نیروهای توانمند در حوزه‌های تربیتی و آموزشی است که با هدف ارتقای کیفیت خدمات آموزشی طراحی شده است.





🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله