نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

کلینیک‌های مجازی به کمک مبارزه با کرونا می‌آیند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کلینیک‌های مجازی به کمک مبارزه با کرونا می‌آیند

ايرنا/ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي تهران به منطور توانمندسازي بيماران و مراجعه کنندگان به مراکز درماني، از ايجاد کلينيک‌هاي مجازي در رابطه با کرونا خبر داد.

فرشاد علامه در نشست کميته اپيدميولوژي دانشگاه علوم پزشکي تهران، راهبردهاي مرتبط با کارگروه مراقبت و درمان را تشريح کرد و افزود: توانمندسازي و حفظ ايمني کارکنان بيمارستان‌ها، در دستور کار قرار گرفته و همچنين به منظور توانمندسازي بيماران و مراجعه کنندگان نيز توليد محتواي آموزشي، ايجاد کلينيک‌هاي مجازي و سيستم مشاوره تلفني مورد توجه قرار دارد.
وي اظهار داشت: براي هر بيمارستان دو سناريو ظرفيت سنجي بخش‌هاي کرونا و غير کرونا در زمينه نيروي انساني، اقلام مصرفي، تجهيزات پزشکي و فضاي فيزيکي تعريف شد و هريک از بيمارستان‌ها ظرفيت خود را اعلام کردند.
علامه بر نظارت و عملکرد بيمارستان‌ها در زمينه آمادگي و پاسخگويي مناسب در مواجهه با همه گيري کوويد ۱۹، تاکيد کرد.
منان حاجي محمودي معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي تهران نيز در اين نشست، با بيان برنامه معاونت غذا و دارو در مديريت اپيدمي کوويد ۱۹، گفت: اين معاونت نقش حمايتي و حفاظتي را برعهده دارد. بر اين اساس در زمينه نظارت بر تهيه و توليد مواد ضدعفوني، برخورد با خطاها، برنامه‌ريزي به‌منظور تأمين اقلام حفاظتي و داروهاي مورداستفاده در درمان بيماران کوويد ۱۹ اقدامات متعددي تاکنون انجام‌شده است.
وي بر آموزش و فرهنگ‌سازي در واحدهاي زيرمجموعه معاونت غذا و دارو تاکيد کرد و افزود: به منظور ارائه خدمات غير حضوري و کاهش نياز به مراجعه حضوري، توسعه کمي و کيفي فرآيندهاي ميز خدمت در دستور کار قرار گرفت.

آماده موج سوم احتمالي کوويد ۱۹ باشيم
در ادامه محمود بيگلر معاون توسعه مديريت و برنامه‌ريزي منابع دانشگاه علوم پزشکي تهران، به موضوعاتي که لازم است کميته اپيدميولوژي به تحقيق در مورد آن بپردازد اشاره کرد و گفت: تيمي را در نظر بگيريد که در زمينه ميزان تأثيرگذاري دستورالعمل‌هاي ابلاغي، اثربخشي دورکاري، دوران نقاهت کارکنان در مرخصي‌هاي استعلاجي، ميزان رضايتمندي کارکنان و بيماران در کمک گرفتن از نيروهاي داوطلب، کيفيت تجهيزات مورد نياز کوويد ۱۹ شامل ونتيلاتور و اکسيژن ساز، علل کاهش مشارکت‌ها و سرمايه اجتماعي در موج دوم، تأثير نقاهتگاه‌ها و…، تحقيق و بررسي کنند.
وي افزود: لازم است اين موضوعات آسيب شناسي شود و با در اختيار داشتن اطلاعات مورد نياز در هريک از اين محورها، خود را براي مواجه شدن با موج سوم احتمالي کوويد ۱۹ آماده کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره