نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

حاجی میرزایی: در صدد احیای بانک سرمایه هستیم

منبع
ايسنا
بروزرسانی
حاجی میرزایی: در صدد احیای بانک سرمایه هستیم

ايسنا/ وزير آموزش وپرورش با بيان اينکه نمايندگان تشکل‌هاي فرهنگيان بايد به موضوعات آموزش وپرورش دقيق‌تر ورود کنند، گفت: به اذعان متخصصان فناوري اطلاعات، شبکه آموزشي دانش آموز (شاد)، بزرگترين خدمت مبتني بر IT در کشور است.

محسن حاجي ميرزايي در نشست مشترک با اعضاي تشکل‌هاي فرهنگيان که صبح امروز در اردوگاه شهيد باهنر برگزار شد، ضمن ابراز خرسندي از برگزاري اين نشست، اظهار کرد: به عنوان مسئول در حوزه آموزش و پرورش، هر لحظه آماده دريافت نظرات تشکل‌ها هستم و از نظرات خلاقانه و کارآمد آنها در جهت ارتقا فعاليت‌هاي آموزشي و رفاه حال همکاران فرهنگي استقبال مي‌کنم. در نظر داريم اين جلسات را به طور منظم در هر فصل تشکيل دهيم تا بتوانيم مسائل را بهتر از قبل بررسي و حل کنيم.
حاجي ميرزايي افزود: ضروري است که شما به عنوان نمايندگان تشکل‌هاي فرهنگيان، به موضوعات اين حوزه دقيق‌تر فکر کنيد و در خصوص بهبود عملکرد نظام تعليم و تربيت، ايده پردازي کنيد و مطمئن باشيد که ما منتظر ايده‌ها و نظرات شما هستيم و از انها استفاده خواهيم کرد در صورتي که پشت آنها فکر وجود داشته باشد.
وزير آموزش و پرورش با اشاره به مشکلات موجود در آموزش و پرورش تصريح کرد: آموزش و پرورش سرشار از مسائل مختلفي است که در طي دهه‌هاي قبل براي حل آنها مجموعه تدابيري درنظر گرفته شده است و در زمان‌هايي اين تدابير به نتيجه مطلوبي نرسيده، بنابراين بايد در اين مورد تدابير ويژه‌اي داشته باشيم.
وي با توجه به بهبود عملکرد صندوق ذخيره فرهنگيان گفت: عملکرد صندوق ذخيره در طي سال گذشته و امسال قابل دفاع است. خوشبختانه امسال ۳۵۰۰ ميليارد تومان در اين صندوق سود داشته‌ايم که نشان دهنده عملکرد موفق صندوق بوده است همچنين در صدد احياي بانک سرمايه هستيم و در اين مسير از طرف دولت حمايت‌هاي خوبي داشتيم.

حاجي ميرزايي گفت: در برنامه و چشم انداز ساليانه صندوق ذخيره فرهنگيان آمده است تا پايان امسال هلدينگ سرمايه گذاري و تا سال آينده هلدينگ انرژي به عنوان دو رکن اصلي سرمايه صندوق ذخيره فرهنگيان در بورس عرضه شود.
وزير آموزش و پرورش با اشاره به اينکه طبق نظر اساتيد حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات، شبکه آموزشي دانش آموز (شاد)، بزرگترين خدمت مبتني بر IT در کشور ايران است، اظهار کرد: شاد اپليکيشني است که در مدت ۶ ماه تبديل به يک رسانه بزرگ شده و فايل‌هاي بارگذاري شده درآن بيش از ۲۰ ميليون بازديدکننده دارد. شاد توانسته ارتباط ما را با لايه‌هاي مختلف، از بالاترين سطح ستاد تا سطح مدرسه و خانواده برقرار کند.
وي گفت: شاد يک نقطه عزيمت به دنياي مجازي است. گزارش‌هايي که از کشورهاي مختلف دنيا داريم نشان دهنده اين است که ۶۷ درصد معلمان در دنيا براي اولين بار با شيوع بيماري کرونا مجبور به عزيمت و استفاده از فضاي مجازي شدند.
حاجي ميرزايي ادامه داد: زير ساخت شبکه شاد براي ۱۵ سال از طرف همراه اول به طور رايگان در اختيار آموزش و پرورش قرار گرفته و اينترنت استفاده از اين اپليکيشن هم رايگان است. شاد ظرفيتي است که از باب مسئوليت‌هاي اجتماعي در اختيار معلمان، دانش آموزان و خانواده‌ها قرار گرفته است.
وي با اشاره به امن بودن فضاي شاد گفت: در زيست بوم جديد بايد تلاش کنيم تا خود را پيدا کنيم. خوشبختانه بيش از ۱۰ روز است که شبکه شاد به عنوان  پرکاربردترين اپليکيشن در کشور مطرح شده است و اين نشان مي‌دهد که موفق شديم دانش آموزان را به فضايي پاک هدايت کنيم.
وزير آموزش و پرورش با اشاره به برخي مشکلات زيرساختي شاد، تصريح کرد: بخشي از اين مشکلات در زيرساخت اين اپليکيشن است که همراه اول، در تلاش است آن را حل کند و وزارت ارتباطات هم اعلام کرده که حمايت حداکثري خواهد داشت بخش دوم مشکلات توزيع ترافيک شبکه شاد است که ساعات استفاده دانش آموزان را در اين شبکه ساماندهي کرديم تا ترافيک آن کم شود. تنها کساني که داراي گوشي‌هاي اپل هستند، به دليل وجود تحريم‌ها امکان استفاده از نسخه گوشي‌هاي همراه شبکه آموزشي شاد را ندارند که براي حل اين مشکل مي‌توانند از نسخه تحت وب اپليکيشن شاد استفاده کنند.
حاجي ميرزايي افزود: در جلسه‌اي که با وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با عنوان گفتگوي هفته در آموزش و پرورش برگزار شد، مصوب شد که تيمي متشکل از نمايندگان وزارت آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوري اطلاعات و شوراي عالي فضاي مجازي در ساختمان آموزش و پرورش مستقر شوند که به طور مستمر مشکلات شاد را بررسي و حل کنند، من اطمينان دارم آيندگان در مورد شاد حتما بهتر اظهار نظر خواهند کرد.
عضو کابينه دولت تدبير و اميد گفت: آموزش و پرورش بزرگترين ظرفيت ارتباطي را دارد و شبکه شاد فضايي براي توسعه و تعميق ارتباطات در اختيار ما قرار داده است.
وي در خصوص اجراي قانون تعارض منافع تصريح کرد: قانون تعارض منافع هنوز در مجلس تصويب نشده ولي ما آن را در داخل آموزش و پرورش اجرا کرديم و در اين مورد جدي هستيم.
وزير آموزش و پرورش گفت: در مورد سياست سال تحصيلي باتوجه به بررسي‌هاي انجام شده و مطالعه سياست کشورهاي ديگر در بازگشايي و استمرار آموزش در دوران کرونا به جرات مي‌توان گفت که سياست ما جامعيت و انعطاف پذيري بالايي دارد. ما توانستيم يک هفته پس از شروع کرونا برنامه‌هاي آموزشي را از تلويزيون پخش کنيم.
وي افزود: حضور دانش آموزان در مدارس در ايام کرونا يک اصل در تمام دنيا است، بر اساس مطالعات سازمان بهداشت جهاني، دوري دانش آموزان از فضاي مدارس براي آنان بسيار خطرناک است و در رشد رواني و اجتماعي و حتي بلوغ آنها مشکلاتي بوجود مي آورد. خانواده‌ها اگر به علت نگراني تشخيص دهند که نياز به حضور دانش آموز در مدارس نيست مي‌توانند از شبکه آموزشي شاد استفاده کنند و اگر دانش آموزي به اينترنت دست ندارد مي‌تواند از آموزش‌هاي تلويزيوني استفاده کند. شبکه‌هاي تلويزيوني بيش از ۹۸ درصد در کشور پوشش دارند و دانش آموزان مي‌توانند براي رفع اشکال در اين حالت به مدارس مراجعه کنند. در نهايت دانش آموزاني که به هيچ روشي امکان آموزش ندارند بسته‌هاي آموزشي را از رهبران آموزشي تحويل مي‌گيرند.
وزير آموزش و پرورش گفت: از  تشکل‌ها انتظار دارم عملکرد ما را با دقت نظر بررسي و نقد کنند از نقدهاي متفکرانه استقبال خواهيم کرد تا بتوانيم انشالله کاستي‌هاي نظام تعليم و تربيت را با توجه به نظارت دقيق شما نمايندگان و اعضاي تشکل‌هاي مختلف حل کنيم.
به گزارش مرکز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش پرورش، عضو کابينه دولت تدبير و اميد در مورد ارائه خدمات رفاهي به فرهنگيان گفت: در مورد مسکن فرهنگيان فراخوان داديم۳۱۰ هزار ثبت نام کردند و ۷۵ هزار نفر تا کنون تاييد شدند که حدود ۴۴ هزار مسکن تا الان خشت گذاري انجام شده است . همچنان توانستيم تاکنون ۴ هزار ميليارد تومان از تسهيلات بانک براي ساخت اين مسکن‌ها استفاده کنيم.
حاجي ميرزايي گفت: بيمه فرهنگيان را هم در خدمات و هم در محل ارائه خدمات توسعه داديم و زمان پرداخت مالي را به يک هفته کاهش داديم. در مورد پاداش پايان خدمت معلمان، هم موفق شديم  پاداش بازنشستگان فرهنگيان را قبل از مهرماه و به طور يکجا و کامل در اختيار آنها قرار دهيم.
وزير آموزش و پرورش، برقراري عدالت آموزشي را از مهمترين مسائل حوزه آموزش و پرورش دانست و گفت: شبکه شاد امکاني را براي ما پيش آورده که بتوانيم به تحقق در عدالت آموزشي برسيم. شاد اين امکان را فراهم کرده که محتواهاي درسي را با آموزش بهترين معلمان به نقاط دوردست کشور برسانيم .
حاجي ميرزايي تاکيد کرد: از آنجايي که ضروري است  آموزش کشور در فضاي مجازي تحت نظارت آموزش و پرورش باشد. آموزش رسمي کشور بايد در شبکه شاد انجام شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar