نماد آخرین خبر

کرونای انگلیسی برای کدام گروه‌ها خطرناک‌تر است؟

منبع
مهر
بروزرسانی
کرونای انگلیسی برای کدام گروه‌ها خطرناک‌تر است؟

مهر/ رئيس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با توجه به شباهت علايم باليني، افتراق نوع جهش‌يافته ويروس کوويد ۱۹ را بسيار دشوار برشمرد و تاکيد کرد: رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي در پيشگيري و کنترل کرونا نقش مؤثري دارد.

عليرضا زالي، رئيس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با توجه به بروز سه مورد مرگ ناشي از ويروس جهش يافته جديد در هفته‌هاي اخير در تهران بازتوزيع سني مبتلايان تهراني را نکته مهمي از نظر آسيب پذيري گروه‌هاي سني عنوان کرد.
به گفته زالي در استان تهران آمار مبتلايان و ميزان بستري گروه‌هاي سني زير ۱۰ سال از حدود ۹ دهم درصد در اسفند ۹۸ به ۱۱ درصد در بهمن ماه ۹۹ رسيده است و در گروه سني بالاي ۸۰ سال از ۷.۴ درصد به ۱۲ درصد و در گروه سني بين ۸۰-۷۰ سال نيز از ۱۱ درصد به ۱۴ درصد افزايش يافته است.

رئيس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اضافه کرد:در حالي که ميزان مبتلايان و بستري در گروه‌هاي سني ۵۰-۴۰ سال و ۶۰-۵۰ سال و ۷۰-۶۰ سال نسبت به اسفندماه سال گذشته حدود ۱۲ تا ۱۸ درصد کاهش داشته است.

 زالي با اشاره به اين تغييرات بازتوزيع سني مبتلايان، تاکيد کرد: دو گروه سني زير ۱۰ سال و بالاي ۷۰ سال در اين تغيير باز توزيع سني بيماري جزو گروه‌هاي پرخطر تلقي مي‌شوند و اين دو طيف سني به ويژه افراد بالاي ۷۰ سال نيازمند رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي با قاطعيت بيشتري هستند.

به گفته وي در ۲۴ ساعته گذشته  ۲۸۰ بيمار جديد کرونايي در بخش‌هاي عادي و ۹۲ بيمار جديد کرونايي در بخش‌هاي ويژه بيمارستان‌هاي استان تهران بستري شده و ۳۴۵ بيمار نيز از بيمارستان‌هاي تهران ترخيص شدند. همچنين ۴۵۰۰ بيمار با علايم مشکوک به  کرونا نيز به صورت سرپايي به مراکز بهداشتي ۲۴۰۰ نفر نيز به بخش‌هاي سرپايي مراکز درماني مراجعه کردند.

زالي با توجه به وجود ويروس جهش يافته، تاکيد کرد: بايد سخت گيري بيشتري اعمال شود؛ زيرا انواع ويروس‌هاي جهش يافته متاسفانه از سرعت انتشار بالاتري برخوردار هستند و ممکن است منجر به ميزان مرگ و مير بيشتري شوند. وي افزود:گروه‌هاي سني که قبلا آسيب پذير نبودند در مواجهه با ويروس جهش يافته بيشتر در معرض ابتلا قرار مي‌گيرند و گروه‌هاي پرخطر نيز در مخاطره بيشتري قرار دارند.

زالي با اشاره به دغدغه‌هاي وزارت بهداشت درخصوص بروز طغيان‌هاي جدي بيماري در عرصه ملي و استاني، تاکيد کرد: مردم و مسئولان بايد رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي را به عنوان راهبرد اصلي پيشگيري از بيماري بيشتر مورد توجه قرار دهند. اين امر نيازمند همگرايي اجرايي در سطوح ملي و استاني براي تحقق مقابله با اين کرونا است تا با آمادگي بيشتر بتوانيم با موج جديد بيماري مقابله کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره