نماد آخرین خبر

با شایع‌ترین روش کلاهبرداران رمز ارز آشنا شوید

منبع
ايسنا
بروزرسانی
با شایع‌ترین روش کلاهبرداران رمز ارز آشنا شوید

ايسنا/ رييس مرکز تشخيص و پيشگيري از جرائم سايبري پليس فتاي ناجا شايع‌ترين شيوه‌هاي کلاهبرداري در حوزه ارز ديجيتال را تشريح کرد.
سرهنگ علي‌محمد رجبي با بيان اينکه مجرمان سايبري از هر فضا و فرصتي براي کلاهبرداري و سودجويي از کاربران فضاي مجازي بهره مي‌برند، گفت: در حال حاضر که بازار ارز ديجيتال مورد توجه قرار گرفته، سودجويان نيز به اين فضا چشم داشته و اقدام به کلاهبرداري از کاربران مي‌کنند که لازم است کاربران هوشياري خود را حفظ کنند.
وي در ادامه به تشريح شايع ترين روش ها پرداخت و گفت: يکي از اين روش هاي کلاهبرداري طرح معروف به پانزي است. در اين ترفند فرد کلاهبردار  وعده مي دهد که چنانچه کاربر سرمايه هاي خود را در اختيار او قرار دهد مي تواند با آن ها ارز ديجيتال خريد و فروش کرده و سود تضمين شده قابل توجهي به اين افراد بپردازد. اين در حالي است که پس از دريافت سرمايه ديگر خبري از فرد دريافت کننده نخواهد شد.
رييس مرکز تشخيص و پيشگيري از جرائم سايبري پليس فتاي ناجا به صرافي جعلي اشاره کرد و گفت: شايع ترين شيوه کلاهبرداري صرافي هاي آنلاين ارز ديجيتال سوء استفاده از نام سايت ها و کيف پول هاي معتبر و اقدام به جعل کيف پول و درگاه واريز ارز است و از اين رو لازم است کاربران با دقت بيشتري جابجايي هاي خود را انجام دهند.
رجبي توکن‌هاي بي‌ارزش را شيوه ديگري اعلام کرد و گفت: کلاهبردار با ادعاي اينکه توکن عرضه شده توسط او در آينده بسيار کاربردي و ارزشمند خواهد بود و سودي بسيار بالا نصيب کاربران خواهد شد اقدام به فروش توکن مي کند، در حالي که هيچ ارزشي ندارد.
وي چهارمين شيوه را پامپ و دامپ ناميد و ادامه داد: کلاهبرداران بطور ناگهاني ميزان زيادي ارز کم ارزش را خريده و با تبليغات و هياهوي گسترده موجب افزايش تقاضا براي آن ارز و افزايش شديد قيمت آن مي شوند که اين شيوه نيز کاذب بود و تنها موجب درآمدزايي براي کلاهبرداران مي‌شود.

رجبي از کاربران خواست که با علم و مشورت از افراد خبره، مورد اطمينان وآگاه وارد بازار رمز ارزها شده و به افراد ناشناس و ... توجه و اعتماد نکنند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره