پیروزی میلان در خانه ونتزیا

تسنیم/در آغاز هفته سیوچهارم سری A ایتالیا، امروز (یکشنبه) دو بازی همزمان از ساعت 14 به وقت تهران برگزار شد که در مهمترین آنها تیم فوتبال میلان، میزبان خود تیم ونتزیا را با نتیجه 2 بر صفر شکست داد. گل نخست این بازی را کریستین پولیسیک در دقیقه 5 بازی با پاسی از یوسف فوفانا و دومین گل را سانتیاگو خیمنس در دقیقه 6+90 به ثمر رساندند.
در دیگر بازی کومو، تیم تحت هدایت سسک فابرگاس نیز در خانه خود با یک گل از سد جنوا گذشت.
با نتایج این دو بازی، میلان 54 امتیازی شد و اگرچه همچنان در رده نهم باقی میماند، اما فاصلهاش را با لاتزیوی رده ششمی که در حال حاضر آخرین سهمیه ایتالیا در رقابتهای ایتالیایی فصل آینده را در اختیار دارد، به پنج امتیاز کاهش داد؛ البته میلانیها که به فینال جام حذفی ایتالیا صعود کردهاند، در صورت قهرمانی در آن رقابتها، صرفنظر از هر جایگاهی که در لیگ داشته باشد، سهمیه لیگ اروپا را کسب خواهد کرد. در سمت مقابل اما تیم ونتزیا با 25 امتیاز در رده هجدهم ماند تا همچنان یکی از سه نامزد سقوط به دسته پایینتر باشد.
کومو نیز با 42 امتیاز به رده یازدهم جدول صعود کرد و جنوا را در رده سیزدهم جدول نگه داشت.
در ادامه بازیهای امروز سری A، از ساعت 16:30 به وقت تهران، اینتر میزبان رم خواهد بود و فیورنتینا از امپولی پذیرایی خواهد کرد.