نماد آخرین خبر

محمدنبی: ذات رژیم صهیونیستی شیطانی است

منبع
ميزان
بروزرسانی
محمدنبی: ذات رژیم صهیونیستی شیطانی است

میزان/نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: وظیفه سازمان‌های بین‌المللی ایجاب می‌کند در چنین مواقعی ورود کرده و رفتارهای رژیم صهیونیستی را محکوم و با آن برخورد کنند.
 بر اساس گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مهدی محمد نبی، نایب رئیس اول فدراسیون در تجمع جامعه ورزش مقابل دفتر سازمان ملل برای محکومیت حملات متجاوزانه رژیم غاصب صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران نیز حضور یافت.
وی ادامه داد: قاعدتا با توجه به اینکه جامعه ورزش در تمامی مسائل مربوط به کشور عزیزمان، مشارکت فعالی دارد، امروز به جهت اعتراض به رژیم سفاک صهیونیستی که در روز‌های اخیر، جنایات زیادی را به مردم کشورمان تحمیل کرده است به این محل آمده‌ایم.
نبی تصریح کرد: در ۸۰ سالی که از تشکیل رژیم صهیونیستی گذشته در هر دوره‌ای به نیات مختلف خود را در مقابل کشور‌های مختلف به ویژه مسلمانان قرار داده‌اند. این نیات هم مشخصا شیطانی است.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال افزود: نهاد‌هایی مثل سازمان ملل و نهاد‌های مشابه باید در مقابل چنین اقداماتی، فعالیت‌شان به شکلی باشد که ماهیت خود را از دست ندهند. باید بدانند در جایی هستند که مجموعه قوانینی در آن جاری و منعکس شده است. وظیفه سازمان‌های بین‌المللی ایجاب می‌کند در چنین مواقعی ورود کرده و رفتار‌های رژیم صهیونیستی را محکوم و با آن برخورد کنند.



ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره