نماد آخرین خبر

مجازات تاریخی پس از درگیری وحشیانه هواداران

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
مجازات تاریخی پس از درگیری وحشیانه هواداران

ورزش 3/ایندپندینته و یونیورسیداد شیلی به دلیل درگیری هواداران‌شان دو فصل از رقابت‌های قاره‌ای محروم شدند.

صحنه‌های شرم‌آور درگیری بین هواداران رقیب در جریان بازی ایندپندینته و یونیورسیداد شیلی (مرحله یک‌هشتم نهایی جام سودامریکانا) در ورزشگاه لیبرتادورس دی آمه‌ریکا در بوئنوس آیرس، منجر به محرومیت هر دو تیم شد.
 اما مجازات کنمبول (کنفدارسیون فوتبال آمریکای جنوبی) به همین جا ختم نشد. طبق بیانیه این نهاد، هر دو باشگاه آرژانتینی و شیلیایی از این پس برای دو فصل آینده 2026 و 2027 از رقابت‌های کنمبول محروم خواهند بود و ورزشگاه ایندپندینته برای «مدت نامحدود» نمی‌تواند میزبان بازی‌های کنمبول باشد.

درگیری ظاهراً در بین دو نیمه آغاز شد، زمانی که هواداران میهمان اشیاء را در بخش خود به آتش کشیدند و صندلی‌ها، سنگ‌ها، بمب‌ها و سایر اشیاء را به سمت هواداران آرژانتینی پرتاب کردند. واکنش بسیار خشونت‌آمیز بود و ویدیوهای متعددی از حملات وحشیانه، از جمله به کودکان، در حال انتشار است.
برنده این محرومیت، آلیانزا لیما است. این باشگاه پروئی در مرحله یک‌هشتم نهایی یونیورسیداد کاتولیکا را حذف کرده بود و قرار بود در مرحله یک‌چهارم نهایی با یکی از این دو تیم روبه‌رو شود، اما حالا به‌طور خودکار به نیمه‌نهایی صعود کرده است.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید