نماد آخرین خبر

هاشمیان و انتخاب عجیبش؛ از میلاد راضی‌ام

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
هاشمیان و انتخاب عجیبش؛ از میلاد راضی‌ام

ورزش 3/وحید هاشمیان در توضیح چیدمان متفاوت پرسپولیس برابر فولاد و گل خوردن از جناح راست خودشان، صریحاً از مدافع چپ تیمش که این بار در سمت راست به میدان رفت حمایت کرد.

هاشمیان گفت: "به نظرم میلاد محمدی بازی بسیار خوبی را انجام داد و گلی هم‌که خوردیم خطای ایشان نبود و خطای بیفوما بود و در ضربه گلی که خوردیم به نظرم میلاد نقشی نداشت."

سرمربی پرسپولیس ادامه داد: "آقای سهیل صحرایی تیم ملی امید بودند و آسیب دیدند، سرژ مصدوم هستند و به این خاطر تصمیم گرفتیم از داشته‌های‌مان استفاده کنیم و به نظرم میلاد محمدی بازی خوبی انجام داد."

محمدی در یک مأموریت سخت و غیرتخصصی، مجبور بود به‌عنوان فول‌بک، سمت راست را پوشش دهد. جایی که تغییر پای غالب، معمولاً هم در خروجی‌های هجومی و هم در زاویه‌های دفاعی اثر می‌گذارد. با این حال، او در فاز بدون توپ نظم خط چهار نفره را حفظ کرد، در دوئل‌های کناری کم‌خطا بود با این حال ضربات نهایی‌اش در خط حمله تاثیر و دقت لازم را نداشت.

گل فولاد نیز پس از یک ضربه ایستگاهی به‌ثمر رسید. ضربه‌ای که بنا به گفته سرمربی سرخ‌ها، مقصر آن میلاد محمدی و پست غیرتخصصی‌اش نبوده است. با این حال میلاد در شرایطی در این پست بازی کرد که در پست دفاع چپ هم فرشاد احمدزاده بازیکن اصلی قرمزپوشان در پست غیرتخصصی شده است.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره