نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
ورزشی

زنده از کشتی قهرمانی جهان: روز سرنوشت از راه رسید

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
زنده از کشتی قهرمانی جهان: روز سرنوشت از راه رسید

ورزش 3/برگزاری دیدارهای نهایی چهار وزن اول و مسابقات مقدماتی چهار وزن دوم، باعث شده امروز سرنوشت سازترین روز مسابقات جهانی کشتی آزاد لقب بگیرد.
بعد از شروع نسبتا امیدوار کننده کشتی آزاد ایران در مسابقات جهانی 2025 زاگرب که با صعود امیرحسین زارع و احمد جوان به فینال اوزان 125 و 61 کیلو و رفتن کامران قاسمپور به دیدار رده بندی 86 کیلوگرم همراه بود، امروز چهار آزادکار دیگر هم روی تشک می روند.

مسابقات امروز در اوزان 57، 74، 79 و 92 کیلوگرم پیگیری می شود و برای ایران علی مومنی، یونس امامی، محمد نخودی و امیرحسین فیروزپور روی تشک می روند. از این چهار کشتی گیر امامی و نخودی سابقه کسب مدال جهانی دارند، اما در دو وزن دیگر به ویژه 92 کیلوگرم هم ایران امیدهای زیادی برای کسب مدال دارد.

باید امیدوار بود چه از نظر کسب امتیاز تیمی و چه مدال های انفرادی شرایط در چهار وزن دوم هم برای ایران خوب پیش برود؛ اگرچه در پایان دیدارهای مقدماتی و نیمه نهایی این چهار وزن، قرار است امشب دو فینال سرنوشت ساز هم برای ایران برگزار شود.

علاقه مندان کشتی منتظر هستند تا شاگردان پژمان درستکار امشب در زاگرب آرنا دو طلا و یک برنز را دشت کنند و بالاتر از رقبای خود یعنی آمریکا و ژاپن در بخش تیمی بایستند. 

پوشش زنده‌ی خبری

*کشتی گیران راه یافته به فینال چهار وزن اول را در این تصویر می بینید. ایران امشب امیدوار به کسب دو‌ مدال طلا توسط جوان و زارع خواهد بود.

*امیرحسین فیروزپور که با توجه به سوابقش می تواند یکی از مدعیان وزن 92 کیلوگرم باشد، در دور اول استراحت خواهد داشت. این کشتی گیر جویباری در وزنی که 29 کشتی گیر حضور دارند، در اولین مبارزه اش باید با برنده کشتی گیران بلغارستان و بلاروس کشتی بگیرد که کار دشواری خواهد بود. به نظر می رسد سخت ترین رقیب فیروزپور در صورت رسیدن به نیمه نهایی گاجیماگمدوف از روسیه خواهد بود.

*محمد نخودی با سابقه مدال نقره و برنز جهان که به تازگی از بند مصدومیت رها شده، بار دیگر نماینده ایران در وزن 79 کیلوگرم خواهد بود. در این وزن که 27 کشتی گیر حضور دارند، نخودی بعد از استراحت در دور اول، در دور دوم باید به مصاف برنده کشتی گیران پورتوریکو و هند برود. کشتی های نخودی تا مرحله نیمه نهایی چندان دشوار به نظر نمی آید.

*یونس امامی با سابقه کسب دو مدال برنز جهان در وزن شلوغ و پرمدعی 74 کیلوگرم روی تشک خواهد رفت. او در دور اول با علیخانیان از ارمنستان کشتی می گیرد و در صورت پیروزی به برنده برزیل و ترکیه برخورد خواهد کرد. تاکاهاشی از ژاپن در گروه یونس امامی قرار دارد، اما سیداکوف از روسیه و مدعی اصلی این وزن در سمت دیگر جدول قرار گرفته و تا فینال با امامی برخورد نمی کند.

*علی مومنی که اولین تجربه جهانی خود را پشت سر خواهد گذاشت، در وزن 57 کیلوگرم که 31 کشتی گیر حضور دارند، باید در دور نخست با حریف سوئیسی خود مبارزه کند. این آزادکار سبک وزن ایران در دور دوم باید با برنده کشتی گیران آلمان و مکزیک مصاف دهد و بدون شک سخت ترین رقیب او برای رسیدن به فینال "اسپنسر ریچارد لی" خواهد بود که در نیمه نهایی با مومنی برخورد خواهد کرد. لی دارنده مدال نقره المپیک پاریس است و مدعی اصلی این وزن به شمار می رود.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره