امباپه توپ طلای برادر را جشن گرفت

ورزش 3/کیلیان امباپه، همتیمی پیشین عثمان دمبله در پاریسنژرمن، پس از دریافت توپ طلای ۲۰۲۵ توسط این بازیکن، پیام ویژهای برای او منتشر کرد.
دمبله که در مراسم توپ طلای ۲۰۲۵ در پاریس بهعنوان بهترین بازیکن جهان معرفی شد، در سخنرانی خود نتوانست احساساتش را پنهان کند و با چشمانی اشکبار جایزه را دریافت کرد. او سپس سیل تبریکها را از دوستان و همتیمیهای سابقش دریافت کرد.
کیلیان امباپه، ستاره کنونی رئال مادرید که مانند سایر بازیکنان این تیم در مراسم حضور نداشت، از طریق اینستاگرام به دمبله تبریک گفت. امباپه در استوری خود نوشت: «عثمان دمبله، اینها همه احساسات است برادرم! تو هزار بار شایسته این جایزهای.» این پیام خطاب به ۱۲۶ میلیون دنبالکنندهاش منتشر شد و بازتاب گستردهای داشت.
این موفقیت دمبله او را به ششمین بازیکن فرانسوی تاریخ بدل کرد که توپ طلا را به دست میآورد و نشان داد فصل درخشانش با پیاسجی و قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، مسیر او را به اوج رسانده است.