نماد آخرین خبر

مصدومیت صیادمنش خیلی زود تمام شد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
مصدومیت صیادمنش خیلی زود تمام شد

ورزش 3/وینگر ایرانی وسترلو در ترکیب اولیه تیمش مقابل رویال یونیون حضور دارد.

در ادامه رقابت‌های هفته نُهم ژوپیر لیگ بلژیک، تیم وسترلو که اللهیار صیادمنش را در لیست نفراتش دارد، از ساعت 22:15 امشب (به وقت ایران) در ورزشگاه جوزف ماریون به مصاف تیم صدرنشین رویال یونیون خواهد رفت.

اللهیار صیادمنش که 72 ساعت قبل در هفته هشتم ژوپیر لیگ برای نخستین بار در این فصل در ترکیب وسترلو بلژیک قرار گرفت و پس از 71 دقیقه حضور در زمین مقابل کلوب بروژ تعویض شد، امشب بدون آسیب دیدگی یکی از 11 نفر اصلی تیمش در جدال با رویال یونیون است.

وینگر ایرانی وسترلو که در 35 مسابقه‌ی فصل گذشته ژوپیر لیگ بلژیک 7 گل به ثمر رساند و 6 پاس گل داد، در سه حضور تعویضی و یک بازی ثابت در فصل جاری نتوانسته این کار را انجام بدهد که امیدوار است امشب مقابل رویال یونیون نمایش موثری داشته باشد.

یاران صیادمنش با سه پیروزی، یک مساوی و چهار شکست در این فصل 10 امتیازی و در جایگاه دهم جدول ژوپیر لیگ بلژیک هستند که در صورت کسب پیروزی مقابل رویال یونیون می‌توانند صعود سه تا پنج پله‌ای داشته باشند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره