نماد آخرین خبر

تنها تیم لیگ برتر که پولی به بازیکنانش نداد!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
تنها تیم لیگ برتر که پولی به بازیکنانش نداد!

ورزش 3/ اعضای تیم استقلال خوزستان با وجود گذشت 5 هفته از رقابت های لیگ برتر هیچ دریافتی از باشگاه نداشتند.

استقلال خوزستان اگرچه فصل جدید را با سه امتیاز منفی شروع کرد، اما با تیمی جوان در 5 هفته ابتدایی لیگ برتر 2 پیروزی، 2 تساوی و یک شکست را ثبت کرد و شرایط فنی مناسبی دارد.
اتفاق عجیب درباره استقلال خوزستان با وجود نتایج مطلوبی که کسب کرده، مشکلات مالی بی سابقه در این تیم است. با گذشت 5 هفته از رقابت های لیگ برتر اعضای تیم استقلال خوزستان در حالی آماده بازی با فجرسپاسی می‌شوند که تاکنون هیچ درصدی از قراردادهای نه چندان بالای خود را دریافت نکردند!
حسین کعبی مربی استقلال خوزستان و دستیار امیر خلیفه اصل در این خصوص گفته است: «تیم‌های لیگ یک، دو و برتر حداقل مبلغی پیش‌پرداخت به بازیکنانشان دادند، اما بازیکنان ما هنوز هیچ درصدی دریافت نکردند. ما به جز پاداش بازی با استقلال هیچ دریافتی نداشتیم. بازیکنان ما صبوری کرده و تاکنون نه حرفی زدند و نه اعتراضی کردند، اما پیگیر این موضوع هستند.»
او افزود: «امیدوارم مدیران هم پیگیر حق و حقوق بازیکنان باشند. وظیفه ما بهترین عملکرد در چمن فوتبال است و به خوبی کارمان را انجام دادیم. حالا وظیفه اصلی مدیریت است که تیم را ساپورت کرده و به بازیکنان روحیه دهند. چیز عجیبی است که تیم ما هنوز هیچ دریافتی نداشته است. می‌دانم که مدیریت پیگیر موضوع است و قول داده به زودی 30 درصد واریز کند، اما نمی‌دانم این تاریخ چه زمانی به وقوع می‌پیوندد. من نگران این هستم که اتفاق دیگری رخ دهد و در مسیری که به خوبی ادامه دادیم به بن‌بست برسیم و اتفاقاتی عجیب‌وغریب رخ دهد.»
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید