پایان روزهای خوش یاران حسیننژاد با 2 گل

ورزش 3/در دیدار پایانی هفته یازدهم لیگ برتر روسیه، تیم فوتبال دینامو ماخاچ قلعه که محمدجواد حسیننژاد را برای سومین بازی پیاپی در این رقابتها در ترکیب داشت، از ساعت 19:30 یکشنبه شب (به وقت ایران) در استادیوم روستِچ آرنا مقابل بالتیکا رده هفتمی قرار گرفت.
یاران حسیننژاد که در چهار مسابقه رسمی اخیرشان در جام حذفی و لیگ برتر روسیه شکستی نداشتند و دو مساوی و دو پیروزی به دست آوردند، در دیدار خارج از خانه مقابل بالتیکا نتوانستند به روند بدون باخت خود ادامه بدهند و مغلوب شدند.
تیم دینامو ماخاچ قلعه در دیداری که جواد حسیننژاد سومین کارت زرد فصلش را دریافت کرد، با نتیجه دو بر صفر مقابل بالتیکا شکست خورد تا 10 امتیازی و در رتبه دوازدهم جدول لیگ برتر روسیه بماند و فرصت صعود به یکی، دو پله بالاتر را از دست بدهد.
جواد حسیننژاد که پیش از این در 10 مسابقه لیگ برتر روسیه دو گل به ثمر رسانده و یک پاس گل داده بود، در حضور 64 دقیقهای مقابل بالتیکا نتوانست کار خاصی انجام بدهد و پس از 33 لمس توپ، هفت پاس صحیح، سه برد در دوئلهای زمینی، دو پیروزی در جدالهای هوایی و یکبار گرفتن خطا تعویض شد و حالا باید در اردوی تیم ملی حاضر شود.