نماد آخرین خبر

دانیال و هاشم‌نژاد یقه هم را گرفتند!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
دانیال و هاشم‌نژاد یقه هم را گرفتند!

ورزش 3/دو ستاره سمت راست تراکتور در تمرین تیم ملی رقابت جدی با هم داشتند.
 دراگان اسکوچیچ با نمایش درخشان دانیال اسماعیلی‌فر و مهدی هاشم‌نژاد در سمت راست تراکتور توانسته هر تیمی را دچار مشکل کند و در کنار جلوگیری از حملات حریفان از این جناح، موقعیت‌های پرشماری روی خلاقیت و هماهنگی بالای این دو بازیکن به وجود بیاورد، اما حالا هر دو بازیکن در تیم ملی شرایط متفاوتی را تجربه می‌کنند.

هاشم‌نژاد که در دو فیفادی گذشته تجربه دعوت به تیم ملی ایران را به دست آورد و پس از انجام نخستین بازی ملی مقابل کره شمالی در مرحله مقدماتی جام جهانی، در دو دیدار تورنمنت کافا مقابل افغانستان و هند در ترکیب قرار گرفت و به ترتیب 77 دقیقه و 73 دقیقه در زمین بود، پس از دو نیمکت نشینی متوالی برابر تاجیکستان و ازبکستان به دنبال بازپس‌گیری جایگاهش است، اما او برای درخشش در جریان تمرینات ملی کار سختی دارد.

این ستاره ریزنقش تراکتور در جریان تمرین عصر سه‌شنبه تیم ملی، بارها دچار چالش با دانیال اسماعیلی‌فر در عبور توپ و ایجاد موقعیت شد؛ بازیکنی که در تراکتور پشت سر او در خط دفاعی بازی می‌کند و حالا رقیب جدی در جریان تمرینات ملی است.


دانیال اسماعیلی‌فر که تنها و آخرین بازی ملی خود را سه سال و نیم قبل انجام داده و دوباره به اردو بازگشته، با انگیزه زیادی در این جلسه تمرینی کار کرد و بارها با توپ‌گیری از بازیکنان و هاشم‌نژاد سعی داشت نشان بدهد شایستگی حضور در لیست قلعه‌نویی را داشته و می‌تواند این جایگاه را حفظ کند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید