نماد آخرین خبر

خلوت محرم با باقی‌مانده ستاره‌هایش!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
خلوت محرم با باقی‌مانده ستاره‌هایش!

ورزش 3/محرم نویدکیا در غیاب ستاره‌های تیمش تمرینات تاکتیکی برای بازی با استقلال خوزستان را شروع کرد.

تمرینات تیم سپاهان شروع شد و محرم نویدکیا در غیاب هفت بازیکن تیمش را تمرین می‌دهد، با این حال تمرینات سپاهان هنوز هم بازیکنان سرشناسی دارد و خالی از بازیکن نیست.البته در این جلسه تمرینی بازیکنان خارجی هم حضور نداشتند که پایان مرخصی به زودی به تمرینات اضافه خواهند شد تا تمرینات طلایی پوشان در فیفادی شکل کامل‌تری بگیرد.

مجید علیاری یکی از بازیکنانی بود که در فیفادی قبلی در لیست امیر قلعه نویی حضور داشت اما در فیفادی مهرماه دعوت نشد و مراحل آماده‌سازی را در تیم باشگاهی‌اش دنبال می‌کند و همچنان به دنبال تاثیرگذاری در تیم باشگاهی‌اش خواهد بود.

یکی دیگر از بازیکنانی که در این تمرینات فرصت ویژه‌ای خواهد داشت هادی محمدی است که به تازگی از بند مصدومیت رها شده و در این مدت می‌تواند به شرایط بدنی مطلوب برسد و شانس بازگشت به ترکیب اصلی را دنبال کند.

محرم در این جلسه‌تمرینی فشار زیادی به بازیکنانش وارد نکرد و بیشتر روی یک دروازه تمرین کردند، با توجه به حضور سه دروازه‌بان سپاهان در اردوی تیم ملی بزرگسالان و امید آنها فقط سیدحسینی را درون دروازه در اختیار دارند و یک دروازه‌بان از تیم آکادمی کنار او تمرین می‌کند.

تمرینات سپاهان ادامه‌دارد و آنها روز یکشنبه در دیداری دوستانه به مصاف تیم امید خواهند رفت.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره