ماستانتونو رئال را به دردسر انداخت

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
ماستانتونو رئال را به دردسر انداخت

ورزش 3/یکی از ابهامات رئال مادرید برای فصل آینده، تعیین تکلیف وضعیت فرانکو ماستانتونو است.
ماستانتونو دیگر نمی‌تواند در لیست تیم دوم (کاستیا) قرار بگیرد، چرا که در فصلی که به تازگی پایان یافت، حداقل ۳۰ درصد بازی‌ها را برای تیم اصلی انجام داده است.

این بازیکن آرژانتینی به عنوان یک خرید بزرگ و ستاره به تیم آمد، اما به دلیل قوانین ترانسفر، تا روزی که ۱۸ ساله شد یعنی ۱۴ آگوست سال گذشته، نتوانست به طور رسمی بازی کند. با این حال باشگاه با بهره‌گیری از سن پایین او، نامش را در لیست تیم کاستیا ثبت کرد تا یکی از ۲۵ سهمیه لیست تیم اصلی اشغال نشود.

رئال مادرید برای فصل آینده یعنی 27-2026، در صورتی که این بازیکن در تیم بماند و قرض داده نشود، دیگر نمی‌تواند این ترفند را تکرار کند. لالیگا با توجه به مقررات جاری، اجازه نخواهد داد که او همچنان به عنوان بازیکن تیم پایه ثبت شود.


طبق قوانین لالیگا، هر بازیکنی که در حداقل ۳۰ درصد از مسابقات تیم اصلی مشارکت داشته باشد، دیگر نمی‌تواند در تیم دوم یا پایه ثبت‌نام شود. فرانکو ماستانتونو کاملاً واجد این شرط است، چرا که او در ۲۳ بازی از ۳۸ مسابقه لالیگا به میدان رفته است؛ به طور دقیق‌تر ۱۰۳۷ دقیقه از مجموع ۳۴۲۰ دقیقه کل مسابقات لالیگا که دقیقاً معادل ۳۰ درصد از کل دقایق است.

علاوه بر این، او در ۸ بازی از ۱۲ مسابقه لیگ قهرمانان اروپا نیز حضور داشته که شامل ۲۹۳ دقیقه از ۱۰۸۰ دقیقه بازی‌های اروپایی رئال مادرید می‌شود (یعنی ۲۷ درصد). او همچنین حضور پررنگی در کوپا دل ری داشت و ۱۴۳ دقیقه در دو بازی مقابل تالاورا و آلباسته بازی کرد. کارنامه او با ۱۱ دقیقه بازی در دو مسابقه سوپرکاپ اسپانیا تکمیل می‌شود.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره