دو بار سرطان را شکست داد و به فوتبال برگشت!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
دو بار سرطان را شکست داد و به فوتبال برگشت!

ورزش 3/مهاجم سابق و ملی‌پوش بلغارستانی و سرمربی فعلی، برای بازگشت به دنیای فوتبال وقت را تلف نکرد.
لوبو پنف برای بر عهده گرفتن هدایت فنی تیم لوکوموتیو صوفیه در لیگ دسته اول بلغارستان، به فوتبال بازمی‌گردد. این خبر توسط وسلین استویانوف، مالک این باشگاه پایتخت‌نشین تأیید شد. او در گفتگو با خبرگزاری بلغارستان (BGNES) فاش کرد که با این سرمربی ۵۹ ساله به توافق رسیده است.

استویانوف گفت: «چیزی برای پنهان کردن وجود دارد؛ از هفته آینده لوبو پنف سرمربی لوکوموتیو صوفیه خواهد بود.» قرارداد او برای فصل ۲۰۲۶/۲۷ اعتبار خواهد داشت و بند تمدید اختیاری آن تا تابستان ۲۰۲۸ نیز در نظر گرفته شده است.

این بازگشت به عنوان یک خبر غافلگیرکننده مطرح می‌شود، به‌ویژه به دلیل نگرانی‌های اخیری که در خصوص وضعیت سلامت پنف وجود داشت؛ در اواخر نوامبر سال گذشته، این سرمربی به صورت اورژانسی در بیمارستانی در آلمان بستری شد و در آنجا تشخیص داده شد که به تومور بدخیم کلیه مبتلا است و به همین دلیل به مدت دو ماه در بیمارستان تحت نظر قرار گرفت.



مهاجم سابق والنسیا و اتلتیکو مادرید در وضعیت وخیم بستری شد

با این حال، طبق گزارش رسانه‌های بلغارستان، درمان‌های فشرده در آلمان و به دنبال آن مراحل درمانی در بلغارستان نتایج مثبتی به همراه داشته و وضعیت سلامت او در حال حاضر مساعد ارزیابی می‌شود. در زمان وقوع این بیماری، کمپین‌هایی برای جمع‌آوری کمک‌های مالی راه‌اندازی شد تا به این ملی‌پوش سابق بلغارستان که سابقه بازی در والنسیا، اتلتیکو مادرید و سلتاویگو را دارد، در پرداخت هزینه‌های درمان کمک شود.

در ماه مارس سال جاری، پنف به مردم درباره وضعیت سلامتی خود اطمینان خاطر داد. او در گفتگو با رسانه «کادنا سر دپورتیووس والنسیا» گفت: «من خوب هستم، برنامه‌های ریکاوری پزشکان را دنبال می‌کنم، مراقب خودم هستم و حس می‌کنم در فرم فوق‌العاده‌ای قرار دارم. تحت نظر متخصصان بسیار خوبی هستم و امیدوارم به زودی بتوانم دوباره با دوستانم فوتبال بازی کنم.»

پنف پیش از این در سال ۱۹۹۴ نیز با موفقیت توانسته بود سرطان بیضه را شکست دهد.

او علاوه بر دوران بازیگری‌اش که در آن ۶۲ بار پیراهن تیم ملی بلغارستان را بر تن کرد و در جام جهانی ۱۹۹۸ به میدان رفت، در فاصله نوامبر ۲۰۱۱ تا نوامبر ۲۰۱۴ هدایت تیم ملی فوتبال بلغارستان را نیز به عنوان سرمربی بر عهده داشت.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره