فدراسيون کشتي ايران ماه هاست که با سرپرست اداره مي شود و قرار بود پس از بازي هاي المپيک 2012 لندن انتخابات رياست اين فدراسيون برگزار شود اما هنوز خبري از برگزاري مجمع انتخابات اين فدراسيون نيست.به گزارش مشرق، اين در حالي است که رافائل مارتينتي در حاشيه بازي هاي المپيک در يک گفتگوي تلويزيوني تاکيد کرد که به فدراسيون کشتي ايران تذکر داده که اگر تا پايان سال 2012 انتخابات اين فدراسيون برگزار نشود و رئيس جديد معرفي نشود، فدراسيون کشتي ايران تعليق خواهد شد.
اما مشکلي که بين مارتينتي و فدراسيون کشتي ايران بوجود آمده به خاطر نامه اي است که از سوي فدراسيون ايران به فيلا ارسال شده و طي آن نسبت به قضاوت کشتي سعيد عبدولي با حريف فرانسوي اعتراض شده است.
رئيس فيلا اما از اين نامه به عنوان يک نامه تهديد آميز ياد کرده و گفته است که ايراني ها بايد به خاطر لحن اين نامه از فدراسيون جهاني عذرخواهي کنند در غير اين صورت اين فدراسيون تعليق خواهد شد.
رافائل مارتينتي در گفتگو با مهر با اشاره به اتفاقاتي که در ماه هاي اخير بين او و فدراسيون ايران رخ داده است گفت: براساس قوانين و ضوابط فيلا رئيس تمامي فدراسيونهاي کشتي که زير نظر فيلا فعاليت مي کنند بايد فارغ از دخالتهاي سياسي و دولتي هر کشور و طي يک انتخابات دموکراتيک توسط باشگاه ها و يا نمايندگان کشتي آن کشور برگزيده شود.
مارتينتي در مورد اعتراض هايي که به فيلا به دليل ناداوري هايي که در رقابتهاي المپيک 2012 لندن صورت گرفته افزود: با توجه به نامه ها و ايميل هاي توهين آميزي که به فيلا فرستاده شده ما از فدراسيون کشتي ايران درخواست کرديم بيانيه اي براي جلوگيري از ادامه ارسال چنين نامه هايي منتشر کند و در صورتي که اين بيانيه منتشر نشود ما مجبور مي شويم طبق قوانين فدراسيون کشتي ايران را تعليق و محروم کنيم.
وي افزود: همچنين از کميته ملي المپيک ايران درخواست کرده ايم تمام افرادي را که نامه هاي توهين آميز به فيلا ارسال کرده اند و فيلا را تهديد کرده اند و اطلاعات کذب را منتشر کرده اند شناسايي کند و با آنها برخورد کند.