سیدجلال: باشگاه اوضاع بسیار سختی دارد

ورزش 3/ حسيني ميگويد پرسپوليس براي بازي با الهلال کار سختي خواهد داشت اما بازيکنان اين تيم توان پيروزي بر حريف عربستاني را دارند.
سيدجلال حسيني پس از ترک باشگاه پرسپوليس در گفتگو با خبرنگاران ميداني حوزه پرسپوليس با اشاره به ديدار مقابل استقلال تاجيکستان عنوان کرد: فکر کنم بردي خوب بود. در شرايط سختي بازي کرديم که چمن مصنوعي بود، بعد از مدتها تماشاگر وجود داشت اما بچهها کار بزرگي انجام دادند و برد خوبي به دست آوردند و الان با الهلال بايد بازي کنيم.
مدافع شماره 4 سرخپوشان راجع به ديدار با الهلال توضيح داد: هم مرحله قبلي که با استقلال تاجيکستان بود، مرحله سختي بود چون تيمهايي که آمدند بالا تيمهاي خوبي هستند. الان هم چهار تيم در غرب آسيا هستند که کار براي هر 4 تا سخت است. الهلال هم هميشه مثل پرسپوليس تيم قدرتمندي بوده، فکر کنم بازي خوبي است. اميدوارم برنامه ريزي خوبي براي اين بازي داشته باشيم. کار براي همه تيمها سخت است.
وي در مورد علت حضورش در باشگاه گفت: با آقاي صدري کاري داشتم و يک ذره مشکل مالياتي داشتم که با کمک آقاي صدري حل شود.
سيدجلال راجع به مشکلات مالي پرسپوليس اظهار داشت: همه در حال تلاش هستند. آقاي صدري در شرايطي است که تمام تلاشش را ميکند. متاسفانه پولي که از اي اف سي طلب داشتيم را نميتواند بگيرد. اميدوارم همه به آقاي صدري و بقيه کمک کنند تا اين مشکلات حل شوند.
کاپيتان پرسپوليس با اشاره به عملکرد بازيکنان جديد عنوان کرد: بچههايي که اضافه شدند بچههاي خوبي هستند و تلاششان را ميکنند. متاسفانه ما بازي رسمي نداريم و تا بازي الهلال هم بازي رسمي نداريم. بازي تدارکاتي خوب است اما بازيکنان ما از شرايط دور هستند و براي هماهنگي نياز به زمان دارند. اين بازيکنان جديد هم تمام تلاششان را ميکنند که با همين بازيهاي تدارکاتي برسند.
او درباره بازگشت مصدومان گفت: مهديخاني که متاسفانه بعد از آن مصدوميت بد، فکر نکنم برسد. کمال هم الان بود و نياز داريم او برسد تا همه کنار هم باشيم.