این گوشی چینی حالا پرقدرتترین گوشی اندرویدی دنیا است
![این گوشی چینی حالا پرقدرتترین گوشی اندرویدی دنیا است](https://app.akharinkhabar.ir/images/2025/02/06/ee991d33-1f04-449b-943f-78ffabb39602.png)
زومیت/ براساس جدیدترین گزارش ماهانهی بنچمارک آنتوتو، گوشیهای مجهز به تراشهی مدیاتک دیمنسیتی ۹۴۰۰ در صدر جدول قرار دارند.
معیار آنتوتو گزارش ماهانهی جدید خود را منتشر کرد که نتایج بنچمارکهای انجامشده در چین در ماه ژانویه (دی و بهمن ۱۴۰۳) را پوشش میدهد. طبق معمول، رقابت اصلی بین دستگاههای مجهز به تراشههای اسنپدراگون ۸ الیت از کوالکام و دیمنسیتی ۹۴۰۰ مدیاتک است. در لیست بهترین گوشی دنیا از نظر آنتوتو، این دو سیستم-روی-چیپ سهم یکسانی دارند، اما دیمنسیتی ۹۴۰۰ موفق شد جایگاه نخست را تصاحب کند و گوشی ویوو مدل X200 پرو با امتیاز میانگین ۲٬۸۹۶٬۶۲۴ در صدر جدول قرار گرفت.
پس از ویوو X200 پرو، گوشی وان پلاس مدل Ace 5 پرو با امتیاز ۲٬۸۸۸٬۱۹۳، ردمجیک ۱۰ پرو پلاس با ۲٬۸۶۸٬۷۰۱، گوشی iQOO 13 با ۲٬۸۵۳٬۶۵۱ و iQOO Neo10 Pro با ۲٬۸۳۶٬۶۳۳ رتبههای دوم تا پنجم را به خود اختصاص دادهاند. از میان این پنج دستگاه، فقط رتبههای اول و پنجم از تراشهی دیمنسیتی ۹۴۰۰ بهره میبرند و سایر گوشیها به اسنپدراگون ۸ الیت مجهز شدهاند.
در ادامهی لیست آنتوتو، گوشیهای ویوو X200، ویوو X200 پرو مینی، وانپلاس ۱۳، اوپو فایند X8 پرو و آنر مجیک ۷ پرو رتبههای ۶ تا ۱۰ را کسب کردند.
در بخش گوشیهای میانردهی قدرتمند ازنظر آنتوتو، گوشی شیائومی مدل ردمی توربو ۴ با امتیاز ۱٬۷۳۸٬۲۴۴ در جایگاه اول قرار دارد و فاصلهی زیادی با وانپلاس Ace 3V در رتبهی دوم ایجاد کرده است. استفاده از تراشهی دیمنسیتی ۸۴۰۰ در این گوشی نشان میدهد که چینش هستههای بزرگ سیپییو تأثیر زیادی در عملکرد بنچمارک دارد. درحالیکه تراشهی اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۳ در وانپلاس همچنان قدرتمند درنظر گرفته میشود، اما پس از مدتی طولانی، جایگاه نخست خود را از دست داد.
در ادامهی لیست بهترین گوشی میان رده بازار، ریلمی GT Neo6 SE، اوپو Reno13 پرو، ردمی K70E، رینو ۱۳، ردمی نوت ۱۲ توربو، رینو ۱۲، رینو ۱۱ و iQOO Z8 در رتبههای ۳ تا ۱۰ قرار گرفتهاند. این لیست فقط دستگاههای مجهز به تراشههای دیمنسیتی ۸ و اسنپدراگون ۷ پلاس را درنظر میگیرد.