مطلب زير از وبسايت گجت نيوز بازنشر شده است و انتشار آن توسط آخرين خبر به معناي تاييد کل يا بخشي از آن نيست.
گجت نيوز/ در اين مطلب ميخواهيم مشخصات و قابليتهاي گوشي هاي چيني وان پلاس 7T ، شيائومي مي 9 پرو (Xiaomi Mi 9 Pro) و اوپو رينو ايس (Oppo Reno Ace) را با هم مقايسه کنيم.
در کانال آيتي و
™CanaleIT هم کلي عکس و ويدئوي دسته اول و جذاب داريم
طي يکي دو ماه گذشته، همه گوشيسازان مهم چيني، حداقل يک گوشي پرچمدار بالا رده را به بازار معرفي و عرضه کردند. وان پلاس به تازگي گوشي 7 تي (OnePlus 7T) را معرفي کرد، شيائومي گوشي مي 9 پرو (Xiaomi Mi 9 Pro) و مدل مفهومي مي ميکس آلفا را رونمايي کرد و اوپو نيز چند روز پيش از رينو ايس (Oppo Reno Ace) به عنوان سومين پرچمدار از خط جديد Reno پرده برداشت. در اين مطلب قصد داريم سه گوشي وان پلاس 7T ، شيائومي مي 9 پرو و اوپو Reno Ace را با يکديگر مقايسه کنيم تا ببينيم کداميک از اين گوشيهاي بالارده ارزش خريد بالاتري دارد.
طراحي
هيچيک از اين سه گوشي نوآورانهترين طراحي موجود در بين گوشي هاي هوشمند را ارائه نميدهند. اين گوشيها داراي طراحي نسبتا معمولي با ناچ قطرهاي بالاي نمايشگر و همچنين داراي قابليت مقاومت در برابر آب و گردوغبار هستند. علاوه بر آن گوشيها از جنس بدنه خوب و نسبت بالاي نمايشگر به بدنه بهره ميبرند. شيائومي مي 9 پرو به دليل اندازه جمع و جورتر و جنس شيشه جذاب پشتي با فريم آلومينيومي سري 7000، طراحي زيبايي دارد. طراحي دايرهاي ماژول دوربين در پشت وان پلاس 7 تي کمي توي ذوق ميزند. اوپو رينو ايس نيز گوشي زيبايي است و قاب پشتي آن جلوههاي شگفتانگيزي از نور را منعکس ميکنند.
صفحه نمايش
صفحه نمايش وان پلاس 7T حيرتانگيز بوده و قطعا در ميان اين سه گوشي بهترين است. اين گوشي مانند اوپو رينو ايس داراي نرخ تازهسازي بالاي 90 هرتز است، اما به لطف فناوري اچ دي آر 10 پلاس، رنگهاي غنيتر و بازتوليد بهتري از تصوير را به نمايش ميگذارد. شيائومي مي 9 پرو در مقايسه با اين دو گوشي در رده پايينتري قرار ميگيرد، چرا که داراي نرخ تازهسازي 90 هرتزي نيست.
سخت افزار و نرم افزار
در بخش سخت افزار نميتوان تفاوت زيادي بين سه گوشي قائل شد، چرا که هر سه آنها به چيپست بالارده اسنپدراگون 855 پلاس مجهز شدهاند. در اين ميان، اوپو رينو ايس به دليل داشتن پيکربندي حافظه بالاتر و برخورداري از حداکثر 12 گيگابايت رم بايد سريعترين باشد، اما ممکن است وان پلاس 7T بهينهسازي نرم افزاري بهتري داشته باشد. شيائومي مي 9 پرو فضاي ذخيرهسازي داخلي بيشتري (حداکثر 512 گيگابايت) را ارائه ميدهد، اما بر خلاف وان پلاس 7 تي و اوپو رينو ايس، حافظه داخلي آن از نوع UFS 3.0 نيست. البته به اين نکته نيز توجه داشته باشيد که مي 9 پرو تنها گزينه در ميان اين سه گوشي است که از شبکه 5G نيز پشتيباني ميکند.
دوربين
اگر مشخصات روي کاغذ را در نظر بگيريم، وان پلاس 7T به دليل ديافراگم روشنتر و حسگرهاي کلي بهتر، از نظر دوربين گزينه بهتري است. اوپو رينو ايس نيز داراي يک سنسور تک رنگ اضافي نسبت به دو گوشي ديگر است که در وان پلاس 7 تي وجود ندارد. شيائومي مي 9 پرو يک نقطه ضعف بزرگ دارد و فاقد OIS يا لرزشگير اپتيکال است. در مجموع تا زماني که دوربين گوشيها را تست کنيم و نمونه عکسهاي آنها را مشاهده کنيم، نميتوان به طور قطعي در مورد برنده اين بخش اظهار نظر کرد.
باتري
اوپو رينو ايس و شيائومي مي 9 پرو باتري بزرگتري از وان پلاس 7T دارند. در حال حاضر نميتوانيم بگوييم که کداميک از اين گوشيها طولانيترين عمر باتري را دارند، اما ميتوانيم بگوييم که اوپو رينو ايس داراي سريعترين فناوري شارژ (65 وات) است، در حالي که شيائومي مي 9 پرو بر خلاف رقيب از فناوري شارژ سريع بي سيم و شارژ بي سيم معکوس نيز بهره ميبرد.
قيمت و جمعبندي
نسخه 5G شيائومي مي 9 پرو با قيمت پايه 520 دلار، اوپو رينو ايس با قيمت پايه 420 دلار و وان پلاس 7 تي با قيمت پايه 600 دلار در بازار عرضه ميشوند. در اين مقايسه نميتوان برنده مشخص و واضحي را انتخاب کرد و انتخاب بهترين گزينه به نيازهاي شما بستگي دارد. اگر بهترين نمايشگر و دوربين و عملکرد را ميخواهيد به سراغ وان پلاس 7T برويد. اگر به شارژ بي سيم و شارژ معکوس و همچنين جمع و جورترين بدنه علاقه داريد، شيائومي مي 9 پرو را انتخاب کنيد و اگر بالاترين ارزش خريد نسبت به قيمت را ميخواهيد، اوپو رينو ايس گزينه بهتري است.
بازار