زومجي/ کپکام بهتازگي اعلام کرده است که در آينده نزديک، دموي بازي Resident Evil 3 Remake را در اختيار کاربران قرار ميدهد.
چندي پيش ويديو گيمپلي جديدي از بازي Resident Evil 3 Remake منتشر شد که در جريان آن شاهد عملکرد نمسيس و مکانيسمهاي گيمپلي بوديم. ازطرفي، از آنجايي که بازسازي نسخه دوم داراي يک دمو قبل از عرضه بود، دور از انتظار نبود که رزيدنت ايول 3 ريميک هم دموي مخصوصبه خود را داشته باشد.
باتوجهبه جديدترين اخبار بازي، حساب کاربري توييتر Resident Evil اعلام کرده است که دموي بازي Resident Evil 3 Remake در راه است و در آينده نزديک اطلاعات بيشتري را از آن منتشر ميکنند. بازي Resident Evil 3 Remake در ۱۵ فروردين ماه ۹۹ (سه آوريل) براي کامپيوتر، پلي استيشن 4 و ايکس باکس وان عرضه ميشود و احتمال دارد تا انتهاي اسفند ماه يا اوايل فروردين ماه آينده، شاهد عرضه دموي اين بازي باشيم.
دمويي که براي بازسازي نسخه دوم در نظر گرفته شده بود، يک دموي زماني بود و بازيکنان تنها ۲۰ دقيقه فرصت داشتند تا آن را کامل کنند.
نظر شما کاربران دراينباره چيست؟ آيا کپکام (Capcom) براي رزيدنت ايول 3 ريميک هم از يک دموي زماني استفاده ميکند؟
بازار