نماد آخرین خبر

ادعای اوکراین: کره شمالی ۵۰ درصد مهمات روسیه را تامین می‌کند

منبع
خبرآنلاين
بروزرسانی
ادعای اوکراین: کره شمالی ۵۰ درصد مهمات روسیه را تامین می‌کند

خبرآنلاین/ رئیس اطلاعات ارتش اوکراین امروز (یکشنبه) مدعی شد که کره شمالی نیمی از مهمات مورد نیاز روسیه را در جبهه جنگ علیه اوکراین تامین می‌کند.
به گزارش  خبرگزاری رویترز، کریلو بودانوف (Kyrylo Budanov) در نشستی خبری ادعا کرد که کره شمالی همچنین ارائه تعداد زیادی هویتزرهای خودکششی ۱۷۰ میلی‌متری و سامانه‌های موشک‌انداز چندگانه ۲۴۰ میلی‌متری را به روسیه آغاز کرده است.

رئیس اطلاعات ارتش اوکراین همچنین مدعی شد که کره شمالی پیش از این موشک‌های بالستیک نیز به روسیه ارسال کرده است و در سال ۲۰۲۵ قصد دارد ۱۴۸ موشک دیگر را ارسال کند.

اوله ایواشچنکو (Oleh Ivashchenko) رئیس اطلاعات خارجی اوکراین نیز گفت که روسیه قصد دارد در سال ۲۰۲۵، بیش از ۷ میلیون توپ و گلوله خمپاره تولید کند.


وی در مورد موشک‌های دوربرد گفت که انتظار می‌رود روسیه در سال جاری میلادی حدود سه هزار موشک تولید کند.

به گزارش ایرنا، ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین پیشتر مدعی شده بود که سه هزار سرباز کره شمالی در درگیری‌ها در منطقه «کورسک» کشته و زخمی شده‌اند.

این اظهارات پس از آن ارائه شد که کی‌یف از اعزام ۱۰ هزار تا ۱۲ هزار سرباز از پیونگ یانگ به روسیه برای کمک به مسکو در جنگ مقابل اوکراین خبر داده بود.

اوکراین همچنین ادعا کرده بود که نیروهای نظامی کره شمالی که در کنار نیروهای نظامی روسیه می‌جنگند، از خط مقدم عقب نشینی کرده‌اند.

رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که آماده است در ازای بازگرداندن اسرای اوکراینی در اختیار روسیه، سربازان اسیر شده کره شمالی را به پیونگ یانگ تحویل دهد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره