نماد آخرین خبر

ان‌بی‌سی‌نیوز: قطع کمک‌ تسلیحاتی آمریکا به اوکراین فلج‌کننده‌ خواهدبود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ان‌بی‌سی‌نیوز: قطع کمک‌ تسلیحاتی آمریکا به اوکراین فلج‌کننده‌ خواهدبود

ایرنا/ یک رسانه آمریکایی، قطع کمک تسلیحاتی آمریکا به اوکراین را فلج‌کننده دانست و آن را تغییردهنده سرنوشت جنگ به نفع روسیه ارزیابی‌کرد.

به گزارش تارنمای شبکه تلویزیونی «ان‌بی‌سی‌نیوز» آمریکا در گزارشی، تغییر موضع این کشور نسبت به جنگ اوکراین را به تغییر موضع آمریکا در جنگ جهانی دوم تشبیه کرد.
این رسانه غربی نوشت: قطع کمک‌های نظامی ایالات متحده می‌تواند توان دفاعی اوکراین در برابر حملات روسیه را به شدت تضعیف کند.
ان‌بی‌سی‌نیوز افزود: قطع کمک‌هایی نظیر سامانه های دفاع هوایی، توپخانه و آموزش، موجب افزایش تلفات و دشوارتر شدن حفاظت از شهرهای اوکراین در برابر حملات موشکی روسیه خواهد شد.
این رسانه آمریکایی نوشت: گرچه ممکن است اوکراین، همین فردا گلوله تمام نکند اما تاثیرات قطع کمک های آمریکا طی چند ماه خود را نشان خواهد داد و به معنای قطع رگ حیات ماشین جنگی اوکراین و برای آن فلج کننده خواهد بود.
شبکه تلویزیونی ان‌بی‌سی‌نیوز درباره پیامدهای ژئوپلیتیک قطع کمک های واشنگتن به کی‌یف نیز نوشت: این تصمیم ممکن است روابط ایالات متحده با متحدان اروپایی خود را تضعیف کند زیرا آنها جنگ را به عنوان بخشی از درگیری گسترده‌تر میان روسیه و غرب می‌بینند.
ان‌بی‌سی‌نیوز افزود: برای اروپایی‌ها، اوکراین خط مقدم جنگ بین غرب و روسیه است و نگران هستند که در صورت پیروزی در این جنگ، آن را به دیگر کشورهای اروپایی بکشاند.
این رسانه غربی درباره اهمیت نقش آمریکا در حمایت از اوکراین نوشت: ایالات متحده به عنوان یکی از بزرگترین تأمین‌کنندگان کمک‌های نظامی به کی‌یف، از جمله موشک‌های دفاع هوایی و توپخانه، نقش حیاتی در کند کردن پیشرفت‌های روسیه ایفا کرده است. کشورهای اروپایی ممکن است بخواهند جایگزین شوند، اما کارشناسان معتقدند که جایگزینی کامل این حمایت‌ها غیرممکن است.
ان‌بی‌سی‌نیوز افزود: توقف کمک‌های ایالات متحده باعث شده تا رهبران اروپایی به افزایش هزینه‌های دفاعی خود فکر کنند و کمیسیون اروپا پیشنهاد کرده است که بودجه نظامی اروپا به میزان قابل توجهی افزایش یابد.
این رسانه غربی تاکید کرد: بسیاری از رهبران اروپایی معتقدند که حمایت از اوکراین برای وارد آوردن فشار به روسیه و تأمین شرایط مطلوب برای مذاکرات صلح ضروری است. آنها بر این باورند که کاهش کمک‌ها باعث تقویت جایگاه «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه و به خطر افتادن تلاش‌ها برای صلح خواهد شد.
ان‌بی‌سی‌نیوز نوشت: اروپایی ها از جمله «مارک روته» دبیر کل پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) این نگاه را تبلیغ می کنند که باید از جایگاه قدرت به صلح رسید.
 نشریه «فوربس» پیشتر در گزارشی به نقل از چندین مقام ارشد دولت آمریکا که خواستند نام آنها فاش نشود، نوشت: رئیس جمهور آمریکا از روز گذشته (دوشنبه) و تنها چند روز پس از دیدار فاجعه‌بار با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در دفتر بیضی‌شکل و همچنین بعد از اعلام حمایت کشورهای اروپایی از کی‌یف در تداوم جنگ با روسیه، دستور توقف تمام کمک‌های نظامی واشنگتن به اوکراین را صادر کرده است.
در همین ارتباط، خبرگزاری «بلومبرگ» به نقل از یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا که خواست نام وی فاش نشود، نوشت: ترامپ دستور توقف تمام کمک‌های نظامی واشنگتن به اوکراین در بحبوحه جنگ با روسیه را صادر و اعلام کرده است تا زمانی که رهبران این کشور تعهد و حسن نیت خود را به تلاش در جهت دستیابی و برقراری صلح نشان ندهند، توقف ارسال کمک‌ها به این کشور ادامه خواهد یافت.
دیدار زلنسکی با ترامپ در کاخ سفید به دلیل اختلافات شدید بر سر نحوه دستیابی به صلح با روسیه، به درگیری لفظی کشیده شد و زلنسکی پیش از موعد کاخ سفید را ترک کرد. ترامپ، زلنسکی را به «بی‌احترامی به ایالات متحده» متهم کرد و گفت که او برای صلح آمادگی ندارد.
از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در سال ۲۰۲۲، ایالات متحده ۱۷۵ میلیارد دلار به اوکراین کمک کرده است که شامل تقریباً ۶۱.۴ میلیارد دلار کمک نظامی است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره