نماد آخرین خبر

مقام ارشد حماس: طرح اشغالگران برای آوارگی فلسطینیان شکست خواهد خورد

منبع
مهر
بروزرسانی
مقام ارشد حماس: طرح اشغالگران برای آوارگی فلسطینیان شکست خواهد خورد

مهر/ یکی از رهبران ارشد حماس تأکید کرد که طرح اشغالگران برای آوارگی فلسطینیان راه به جایی نخواهد برد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «حسام بدران» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس، در گفت‌وگو با شبکه الجزیره مباشر تأکید کرد که رژیم صهیونیستی در اجرای طرح آواره‌سازی فلسطینیان ناکام خواهد ماند. وی همچنین بر لزوم حمایت بیشتر از حق فلسطین تأکید کرد.

بدران با اشاره به ادامه حملات رژیم صهیونیستی گفت: بر توقف جنگ و جلوگیری از خونریزی اصرار داریم، اما اشغالگران توافق را نقض کرده و به تجاوزات خود ادامه داده‌اند.

وی همچنین نقش ایالات متحده در بحران غزه را مورد انتقاد قرار داد و تأکید کرد که واشنگتن میانجی بی‌طرفی نیست، بلکه از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند.

بدران افزود: نتانیاهو همچنان از ورود به مذاکرات خودداری می‌کند و به سیاست‌های جنگ‌طلبانه خود ادامه می‌دهد.





به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar