نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

شروط حماس برای آزادی اسرای صهیونیست

منبع
فارس
بروزرسانی
شروط حماس برای آزادی اسرای صهیونیست

فارس/ یکی از رهبران حماس گفت که مشکل این جنبش تعداد اسرایی نیست که قرار است آزاد شوند، بلکه مشکل اصلی عدم تعهد اسرائیل به توقف جنگ است.

«طاهر النونو» از رهبران جنبش حماس فلسطین امروز شنبه خبر داد که مقاومت فلسطین آماده آزادی همه اسرای صهیونیست است؛ مشروط بر اینکه جنگ غزه متوقف شده و بازسازی آغاز شود.النونو در عین حال گفت که رژیم صهیونیستی فقط در تلاش است اسرای خود را آزاد کند، ولی توافق آتش‌بس را اجرایی نکند.
 
گردان‌های شهید عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش حماس ساعاتی پیش ویدیویی از اسیر صهیونیست دارای تابعیت آمریکایی منتشر کرد. این اسیر صهیونیست که «عیدان‌ الکساندر» نام دارد، در این ویدیو گفت که سه هفته پیش شنیده که حماس آماده آزاد کردن وی بوده اما کابینه نتانیاهو این پیشنهاد را رد و اسرا را به حال خود رها کرد.الکساندر افزود: من هر روز می‌بینم که نتانیاهو مانند دیکتاتوری بر اسرائیل سیطره یافته است. همه از جمله اسرائیلی‌ها، کابینه نتانیاهو،دولت آمریکا و ارتش اسرائیل به من دروغ گفتند.این اسیر نزد قسام خطاب به ترامپ تصریح کرد: من باور داشتم که تو موفق خواهی شد من را زنده از اینجا بیرون بیاوری اما ی‌دانم چگونه فریب دروغ‌های نتانیاهو را خوردی. وی با اشاره به تظاهرات بی‌نتیجه در اسرائیل، اظهار داشت: هر روز که می‌گذرد ما می‌بینیم که بمباران جنگنده‌ها به ما نزدیک می‌شود و این امری دشوار است.
 
النونو در خصوص مدیریت نوار غزه هم گفت که این یک مسئله داخلی فلسطین است و «ما حضور هیچ نیروی خارجی را نخواهیم پذیرفت».این رهبر حماس، سلاح مقاومت را غیر قابل مذاکره دانست و گفت: این سلاح تا زمانی که اشغالگری اسرائیل ادامه یابد، در دست مقاومت باقی خواهد ماند.النونو در پایان گفت که مشکل حماس، شمار اسرایی نیست که قرار است آزاد شود، بلکه مشکل اصلی این است که اسرائیل از تعهد خود مبنی بر توقف جنگ شانه خالی می‌کند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره