نماد آخرین خبر

نقایص طرح ارتش اسرائیل به روایت رسانه عبری زبان

منبع
تسنيم
بروزرسانی
نقایص طرح ارتش اسرائیل به روایت رسانه عبری زبان

تسنیم/ یک رسانه عبری زبان به باگ‌ها و حفره‌های موجود در طرح ارتش اسرائیل و ساختار سیاسی برای شکست حماس پرداخته و در این رابطه از یک سئوال سرنوشت ساز هم مطرح کرد.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، امیر بوحبوط خبرنگار و تحلیل‌گر مسایل نظامی پایگاه خبری واللا نیوز در نوشتاری در این رابطه اعلام کرد، در حالی که نظامیان احتیاط خود را برای برای یافتن هدف، منطق و ارزش طرح فعلی در دست انجام برای آزادی اسرا آماده می‌کنند، پرسش‌های دشوار دیگری هم مطرح می‌شود که یکی از آنها این است که چگونه افراد مسن (فلسطینیان) خواهند توانست ده‌ها کیلومتر با پای پیاده کوچ کنند و مواد غذایی چگونه برای آنها توزیع خواهد شد.

در این گزارش آمده است، در سایه مصوبه شامگاه دیشب کابینه امنیتی برای توسعه عملیات در نوار غزه و اشغال کامل آن، ارتش اسرائیل از جمله نیروهای احتیاط خود را برای عملیاتی که ارابه‌های گدعون نام گرفته آماده می‌کند.

در حالی که نظامیان احتیاط در حال جمع آوری وسایل خود برای اعزام هستند، باز هم شنیدند که هدف از این عملیات شکست حماس و زمین گیر کردن آن است، برای این افراد این اظهارات بسیار آشنا بوده و بارها آن را در دفعات گذشته هم شنیده‌اند.

اما در این گیر و دار باید مسئله‌ای را به شکل شفاف و صریح اعلام کرد که ارتش اسرائیل بیش از یک سال و نیم است که در حال جنگ با حماس است اما هنوز نتواند مرکز ثقلی برای این سازمان پیدا کند، نقطه مرکزی که اگر به آن ضربه وارد کند باعث فروپاشی حماس شود، چون حماس در حال حاضر به رغم تمامی ضرباتی که دریافت کرده اما همچنان حاکم بالفعل نوار غزه محسوب می‌شود.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است در میان پرسش‌های موجود، سئوالی در رابطه با این مسئله مطرح می‌شود که چگونه ساکنان فلسطینی از جمله افراد مسن، کودکان و زنان خواهند توانست ده‌ها کیلومتر را پیاده طی کنند تا به مراکز اختصاص یافته برسند، این در حالی است که حتی نظامیان اسرائیلی هم به یاد دارند که در دفعات گذشته چگونه این افراد مجبور شدند کیف و وسایل خود را در میانه راه بیاندازند چون دیگر قادر به حمل آن نبودند.

حال چرا باید کودکان و افراد مسن دوباره حاضر باشند همین کار را تکرار کنند، چه چیزی قرار است صدها هزار نفر از کسانی که در دورهای قبلی در مناطق خود در بیت حانون و بیت لاهیا باقی ماندند و حاضر نشدند آنجا را ترک کنند، را متقاعد کند که به سوی رفح ویران شده بروند؟

این کار قبلا نیز تکرار شده بود و فلسطینیان دریافته بودند که امکان انجام چنین کاری وجود ندارد، آیا برای آنها اتوبوس تهیه خواهند کرد، و این اتوبوس‌ها در کدام منطقه مستقر و از چه مسیری خواهند رفت؟

در حالی که ارتش اسرائیل حاضر به توزیع کمک‌های بشر دوستانه به آنها نیست، هیچ توافقی با هیچ یک از سازمان‌ها امداد رسان بین المللی هم برای توزیع غذا و مواد بشر دوستانه به این افراد در رفح هم صورت نگرفته است.

انتهای پیام/





به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar