نماد آخرین خبر

سازمان ملل: ۵۰ هزار کودک در غزه کشته یا زخمی شده‌اند

منبع
فارس
بروزرسانی
سازمان ملل: ۵۰ هزار کودک در غزه کشته یا زخمی شده‌اند

فارس/آمار جدید سازمان ملل نشان می‌دهد که طی بیست ماه گذشته، هزاران کودک در نوار غزه کشته یا مجروح شده‌اند و مراکز توزیع غذا که باید پناه مردم باشند، به نقطه حملات تبدیل شده‌اند.

 نوار غزه که قرار بود با ایجاد مراکز توزیع کمک کمی از فشار جنگی کاسته شود، این روزها به صحنه تازه‌ای از خشونت بدل شده است. گزارش جدید سازمان ملل نشان می‌دهد در کمتر از دو سال، نزدیک به ۵۰ هزار کودک در این منطقه کشته یا مجروح شده‌اند.

آژانس امدادرسانی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) امروز (دوشنبه) اعلام کرد که غیرنظامیان در غزه از جمله کودکان، امدادگران و خبرنگاران، همچنان هدف حملات هستند؛ به‌ویژه در اطراف مراکزی که قرار بوده پناهگاهی برای توزیع کمک‌های غذایی باشند.

در یکی از جدیدترین این حملات، ارتش اسرائیل امروز تجمع مردم در نزدیکی یک مرکز توزیع کمک در غرب رفح را هدف قرار داد؛ حمله‌ای که به گفته کادر درمان، سه کشته و ۳۵ زخمی برجای گذاشت.

این دومین حمله پیاپی به این مراکز در دو روز گذشته بود. روز یک‌شنبه نیز، ۳۲ نفر در حمله مشابهی جان خود را از دست دادند و حدود ۲۰۰ نفر زخمی شدند. تنها از زمان آغاز به کار این مراکز در ۲۷ می، ۴۹ کشته و بیش از ۳۰۰ زخمی ثبت شده است.

مدیر امداد پزشکی در غزه «بسام زقوت» این روند را «استفاده از کمک به‌عنوان طعمه» توصیف کرده و گفته ارتش اسرائیل با هدف قرار دادن مستقیم سر و سینه مردم، در پی ساکت‌کردن افکار عمومی جهانی است.

«امجد الشوا» رئیس شبکه سازمان‌های مردم‌نهاد در غزه نیز مراکز توزیع جدید را بخشی از «ساختار نظامی‌شده» توصیف کرده و افزوده که تخریب سیستم‌های قبلی و سوق دادن مردم به این مراکز، راهبردی است برای ایجاد گرسنگی و سپس کنترل جمعیت.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره