نماد آخرین خبر

آمریکا: مایل به همکاری با پاکستان برای حفظ صلح در منطقه هستیم

منبع
تسنيم
بروزرسانی
آمریکا: مایل به همکاری با پاکستان برای حفظ صلح در منطقه هستیم

تسنیم/ وزیر خارجه آمریکا در گفتگویی تلفنی با نخست وزیر پاکستان ضمن تاکید بر لزوم تقویت همکاری‌های واشنگتن-اسلام‌آباد برای حفظ ثبات در غرب آسیا، از نقش دیپلماتیک اسلام‌آباد در کاهش تنش‌ها تقدیر کرد.

«شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان در گفتگوی تلفنی با «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا بر ادامه تلاش‌های کشورش برای کمک به برقراری صلح و ثبات در خاورمیانه تأکید کرد.
دفتر نخست وزیر پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که پاکستان در چارچوب نقش سازنده‌اش در منطقه، به رایزنی با کشورهای درگیر ادامه می‌دهد.
وزیر خارجه آمریکا نیز با تمجید از ابتکارهای اسلام‌آباد در تنش‌زدایی منطقه‌ای، تصریح کرد که واشنگتن مایل است برای ترویج صلح پایدار و همکاری‌های امنیتی، روابط خود با پاکستان را گسترش دهد.
همچنین دفتر نخست‌وزیر پاکستان اعلام کرد که شریف از «نقش کلیدی» آمریکا در آتش‌بس اخیر میان پاکستان و هند نیز تقدیر کرده و افزود که کشورش قصد دارد دونالد ترامپ را به طور رسمی برای دریافت جایزه صلح نوبل در سال 2026 نامزد کند.
وزارت خارجه پاکستان چندی قبل در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود «مایکل والتز» مشاور امنیت ملی آمریکا در تماس تلفنی با «محمد اسحاق دار» معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان قدردانی و تشکر ترامپ از تلاش‌های دولت پاکستان در مبارزه با تروریسم را منتقل کرده است.
اسحاق دار نیز گفته بود: پاکستان امیدوار است در دوران ریاست‌جمهوری ترامپ، روابط بلندمدت و گسترده خود با ایالات متحده را گسترش دهد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره