نماد آخرین خبر

افشای نقش عربستان در جاسوسی برای اسرائیل در یمن

منبع
فارس
بروزرسانی
افشای نقش عربستان در جاسوسی برای اسرائیل در یمن

فارس/یک کارشناس امنیتی یمنی فاش کرد که عربستان سعودی نقش اصلی را در جذب و آموزش جاسوسان ایفا کرده و اطلاعات جمع‌آوری‌شده مستقیماً برای اسرائیل منتقل می‌شده است.

 سرهنگ نجیب العنسی، کارشناس امنیتی یمن، در گفت‌وگو با شبکه المیادین جزئیاتی از عملیات انهدام یک شبکه جاسوسی وابسته به عربستان و رژیم صهیونیستی را تشریح کرد.
العنسی گفت: پول‌های مورد استفاده در این عملیات جاسوسی از سوی عربستان و به‌صورت ریال سعودی برای عوامل یمنی ارسال می‌شد. به گفته او، جاسوسان مختصات اهداف نظامی را برای عربستان می‌فرستادند و این کشور نیز اطلاعات را به رژیم صهیونیستی منتقل می‌کرد.
این مقام امنیتی با اشاره به نقش کلیدی عربستان در سازمان‌دهی این شبکه افزود: ریاض مسئول مستقیم جذب، آموزش و هدایت جاسوسان بوده است.
العنسی توضیح داد که جاسوسان فهرستی از اهداف مشخص در اختیار داشتند که شامل فرماندهان نظامی، مراکز رسانه‌ای و مؤسسات اقتصادی می‌شد. وی تأکید کرد که مأموریت این شبکه جمع‌آوری اطلاعات درباره محل سامانه‌های پرتاب موشک‌ها و پهپادهای ارتش یمن بوده است.
او در پایان خاطرنشان کرد که دستگاه‌های امنیتی یمن توانسته‌اند با اشراف کامل اطلاعاتی، این شبکه را شناسایی و فعالیت آن را به‌طور کامل متوقف کنند.
در این میان شب گذشته وزارت کشور یمن از دستگیری تعدادی از عناصر شبکه جاسوسی مشترک میان دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی و متلاشی شدن اتاق عملیات آنان خبر داد.
به گفته این وزارتخانه این شبکه جاسوسی از طریق ایجاد هسته‌های کوچک و متعدد به صورت جداگانانه فعالیت کرده و از اتاق مشترک جاسوسی دستور می‌گرفتند.
یمنی‌ها در ماههای اخیر بارها از دستگیری چندین تیم جاسوسان رژیم اسرائیل خبر داده‌اند. در ژوئن ۲۰۲۴ نیز جنبش انصارالله در یمن اعلام کرد که شبکه‌ای جاسوسی تحت پوشش نهادهای بین‌المللی را متلاشی کرده است که با همکاری موساد و سیا در این کشور فعالیت می‌کرده‌اند. 
در هفته‌های اخیر نیز سه نفر از کارکنان محلیِ سازمان ملل متحد، شامل دو زن، در صنعاء دستگیر شدند؛ دولت یمن آنان را به «جاسوسی برای اسرائیل» متهم کرده است. 
همچنین در سپتامبر ۲۰۲۵، مقام‌های امنیتی یمن از کشف پرونده جاسوسی گسترده‌ای خبر دادند، جاسوسانی که برای تسهیل عملیات هوایی علیه این کشور، اطلاعاتی را در اختیار اسرائیل و دیگر طرف‌ها قرار داده بودند. 
در این میان «علی العماد» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن به شبکه المسیره گفت برخی سازمان‌های بین‌المللی در یمن تبدیل به بازوهای اطلاعاتی مجهز به فن آوری‌های پیشرفته شده اند و به پروژه موسوم به «اسرائیل بزرگ» خدمت می‌کنند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره