ونزوئلا نماینده دیپلماتیک خود در آمریکا را منصوب کرد

مهر/ نخستین نماینده دیپلماتیک ونزوئلا پس از ربایش نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری این کشور در آمریکا منصوب شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المیادین، دِلسی رودریگز، رئیس جمهوری موقت ونزوئلا، فلیکس پلاسینسیا را بهعنوان نماینده دیپلماتیک این کشور در آمریکا منصوب کرد.
بر این اساس، ایوان خیل پینتو، وزیر امور خارجه ونزوئلا اعلام کرد که نشست دولت این کشور با فرستاده آمریکا به بررسی «دستور کار مشترک» اختصاص داشت که شامل موضوعاتی از جمله مسائل انرژی، تجارت و امور سیاسی بود.
انتصاب نمایندگی ونزوئلا در آمریکا چند روز پس از آن صورت می گیرد که رئیس جدید هیئت نمایندگی آمریکا وارد ونزوئلا شد.
لورا دوگو، رئیس جدید هیأت نمایندگی آمریکا در کاراکاس، روز شنبه وارد ونزوئلا شد.
واشنگتن ۲۲ ژانویه (2 بهمن) دوگو را که پیش از این سفیر آمریکا در نیکاراگوئه بود، به عنوان کاردار ونزوئلا منصوب کرد تا در غیاب سفیر، اداره نمایندگی دیپلماتیک آمریکا در ونزوئلا را برعهده داشته باشد.
روابط دیپلماتیک میان آمریکا و ونزوئلا از سال ۲۰۱۹ و در دوره نخست ریاستجمهوری دونالد ترامپ قطع شده بود.


















