سندرز: دولت نژادپرست اسرائیل، سزاوار حمایت آمریکا نیست

منبع
ايرنا
بروزرسانی
سندرز: دولت نژادپرست اسرائیل، سزاوار حمایت آمریکا نیست

ایرنا/ برنی سندرز سناتو آمریکایی در واکنش به اظهارات ایتمار بن‌گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی درباره به آتش کشیدن سراسر لبنان گفت که این سخن یک جنایتکار جنگی است و دولت نژادپرست اسرائیل سزاوار حمایت ایالات متحده نیست.

این سناتور ایالت ورمونت بامداد سه‌شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: این یک اظهارنظر عادی از سوی یک عضو عادی کابینه نیست. این اظهارات بن گویر وزیر امنیت ملی اسرائیل، سخن یک جنایتکار جنگی است.
سندرز تاکید کرد: دولت نژادپرست و افراطی اسرائیل سزاوار حمایت آمریکا نیست.
بن‌گویر در پی کشته‌شدن چهار نظامی رژیم صهیونیستی در حمله حزب‌الله ادعا کرد که «تمام لبنان باید بسوزد» و خواستار تشدید حملات علیه این کشور شد.
وی دوشنبه نیز در گفت‌وگو با شبکه ۱۱ تلویزیون این رژیم (کان)، با تکرار مواضع تند علیه لبنان مدعی شد که تل‌آویو باید آزادی عمل کامل در جنوب این کشور داشته باشد و آن را به «زمین بازی» اسرائیل تبدیل کند.
بن‌گویر در ادامه با تاکید بر لزوم تداوم عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان گفت، نباید شرایطی فراهم شود که حزب‌الله فرصت بازسازی توان نظامی پیدا کند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره