تاکر کارلسون تأسیس «حزب سوم» در آمریکا را کلید می زند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
تاکر کارلسون تأسیس «حزب سوم» در آمریکا را کلید می زند

ایسنا/ یکی از شناخته‌شده‌ترین چهره‌های رسانه‌ای جریان محافظه‌کار آمریکا با فاصله‌گیری آشکار از ساختار سنتی جمهوری‌خواهان، از تلاش برای شکل‌دادن به یک جریان سیاسی جدید سخن گفته؛ اقدامی که بار دیگر بحث آینده نظام دوحزبی آمریکا را به مرکز توجه بازگردانده است.

تاکر کارلسون، مجری و تحلیلگر سرشناس محافظه‌کار آمریکایی با اعلام اینکه دیگر از حزب جمهوری‌خواه حمایت نمی‌کند، از برنامه خود برای ایجاد یا حمایت از ظهور یک «حزب سوم» در ایالات متحده خبر داد.

به گزارش رسانه‌های آمریکایی، کارلسون اظهار کرده است که حزب جمهوری‌خواه از اولویت‌های اصلی رأی‌دهندگان آمریکایی فاصله گرفته و ساختار سیاسی مبتنی بر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات دیگر توان نمایندگی بخش قابل توجهی از جامعه آمریکا را ندارد.

او تأکید کرد که در مرحله پیش‌رو برای شکل‌گیری یک نیروی سیاسی جدید تلاش خواهد کرد؛ جریانی که بتواند جایگزینی برای دو حزب سنتی آمریکا باشد.

این موضع‌گیری در شرایطی مطرح می‌شود که طی ماه‌های اخیر اختلافات میان کارلسون و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به‌ویژه در موضوع سیاست خارجی و مداخلات نظامی آمریکا افزایش یافته است. کارلسون در مواضع اخیر خود انتقادهایی متوجه رهبران جمهوری‌خواه کرده و گفته است که این جریان از شعارها و رویکرد «اول آمریکا» فاصله گرفته است.

با این حال، ناظران سیاسی معتقدند اظهارات کارلسون بیش از آنکه نشانه شکل‌گیری یک پروژه سیاسی آماده باشد، بازتابی از اختلافات و تنش‌های داخلی در حزب جمهوری‌خواه است.

کارشناسان همچنین یادآور می‌شوند که ساختار انتخاباتی آمریکا به‌گونه‌ای طراحی شده که رقابت مؤثر برای احزاب جدید در برابر دو حزب اصلی بسیار دشوار است. در تاریخ سیاسی آمریکا نیز تلاش‌هایی برای ایجاد احزاب سوم انجام شده است، اما اغلب نتوانسته‌اند به موفقیت انتخاباتی گسترده دست پیدا کنند.

اظهارات کارلسون هم‌زمان با افزایش اختلافات در میان محافظه‌کاران درباره موضوعاتی مانند سیاست خارجی، اقتصاد و مهاجرت مطرح شده و برخی تحلیلگران آن را نشانه‌ای از بازآرایی احتمالی در اردوگاه راست آمریکا پیش از انتخابات آینده می‌دانند.

تاکر کارلسون پس از جدایی از شبکه فاکس نیوز در سال ۲۰۲۳ همچنان یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های رسانه‌ای در میان محافظه‌کاران آمریکا باقی مانده و از طریق برنامه‌ها و بسترهای دیجیتال خود نفوذ قابل توجهی در فضای سیاسی این کشور حفظ کرده است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره