فارس/ رئيس پليس شهر «هيوستون» آمريکا در واکنش به سخنان رئيسجمهور اين کشور که خواستار نشان دادن شدت عمل براي سرکوب اعتراضات شده بود خواست که دهانش را ببندد.
رئيس پليس «هيوستون» در مصاحبهاي با شبکه خبري «سيانان» واکنش تندي به سخنان اخير «دونالد ترامپ»، رئيسجمهور آمريکا نشان داده است.
ترامپ در يک کنفرانس خبري روز گذشته از فرمانداران ايالتهاي آمريکا انتقاد کرده و گفته بود که آنها ضعيف هستند. او از نيروهاي پليس و فرمانداران خواسته بود شدت عمل نشان داده و به شدت با معترضان مقابله کنند.
رئيس پليس هيوستون در پاسخ به سئوالي درباره اينکه ترامپ از فرمانداران و پليس خواسته نشان دهند که ضعيف نيستند گفت: «اجازه بدهيد اين را به نيابت از روساي پليس اين کشور به رئيسجمهور ايالات متحده بگويم: لطفا اگر حرف سازندهاي نداري دهانت را ببند، چون داريد آدمهايي که در اوايل سن ۲۰ سالگي هستند را در معرض خطر قرار ميدهيد.»
وي در واکنش به سخنان ترامپ که از نيروهاي پليس خواسته بود به اوضاع مسلط شوند گفت: «مسئله مسلط شدن نيست، بلکه به دست آوردن قلبها و ذهنها است. اجازه بدهيد مسئله را روشن کنم: ما نميخواهيم مردم مسئله را اشتباه متوجه شوند و مهرباني را با ضعف اشتباه بگيرند.»
«دونالد ترامپ» روز گذشته (دوشنبه) در يک ويدئو کنفرانس با فرمانداران ايالتهاي مختلف گفت: «شما بايد به اوضاع مسلط شويد و اگر نتوانيد مسلط شويد وقتتان را هدر داده و مشتي جاهل به نظر خواهيد آمد. بايد به اوضاع مسلط شويد.»
ترامپ در اين ويدئوکنفرانس از فرمانداران خواست تا کساني را که به آتش زدن پرچم آمريکا اقدام ميکنند نيز مجازات کنند.
بازار