نماد آخرین خبر

سفیر روسیه اتهامات اخیر آمریکا را رد کرد

منبع
فارس
بروزرسانی
سفیر روسیه اتهامات اخیر آمریکا را رد کرد

فارس/ سفير روسيه اتهامات اخير واشنگتن مبني بر دست داشتن يک انستيتوي تحقيقاتي روسيه در توليد بدافزار را رد کرد و گفت، مسکو برعکس آمريکا اقدام به حملات سايبري نمي‌کند.

«آناتولي آنتوف» سفير روسيه در آمريکا اتهامات اخير آمريکا به انستيتوي دولتي تحقيقات علمي و شيمي آلي روسيه را رد کرد، موسسه‌اي که ديروز (جمعه) در ليست تحريم آمريکا قرار گرفت.

آنتونوف در گفت‌وگو با خبرگزاري «اسپوتنيک»، بر غيرقانوني بودن تحريم‌هاي يکجانبه تأکيد و اعلام کرد: روسيه برعکس آمريکا اقدام به حملات سايبري نمي‌کند. فعاليت‌هاي مضر در فضاي سايبري با مباني سياست خارجي، منافع ملي و درک ما در تعارض است.

وي در ادامه آمريکا به دست برداشتن از اقدامات خصمانه و بي اساس فراخواند و گفت: ما بر اساس اين اصل رفتار مي‌کنيم که منافع کشورهايمان با گفت‌وگو درباره امنيت اطلاعات بين‌المللي همسوست، موضوعي که «ولاديمير پوتين» نيز ازسرگيري آن را پيشنهاد داده است.

وزارت خزانه‌داري آمريکا ديروز مدعي شد که انستيتوي دولتي تحقيقات علمي و شيمي آلي روسيه در توليد بدافزار «ترايتون» (Triton) دست داشته و به همين دليل آن را تحريم کرد. اين بدافزار در هدف گرفتن سامانه‌هاي الکترونيک در تأسيسات صنعتي آمريکا به کار گرفته شده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره